Jak se proměňovaly Rizzoli a Isles během každé řady?

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně můžete vidět ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love. Podívejte se, jak vypadaly dámy z amerického krimi seriálu během každé řady.

K těm úspěšným jednoznačně patřil seriál Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. V pohodě se držel šest let a v Americe letos scenáristé dopsali poslední díl finální, sedmé řady vskutku se ctí. Než si dáte další dobrodružství Maury a Jane, krátce si zavzpomnejte – s promo fotkami k některým řadám. Jak moc se dámy proměnily?

Pohoda s pouty a sklenkou

Jako by bylo chytání zločinců brnkačka. Přesně tak působí promo k první řadě, v níž se obě hrdinky poprvé setkaly a padly si do oka. A to řádně – Jane i Maura totiž mezi sebou mají tu správnou chemii a patří mezi oblíbené páry, kterým fanynky a fanoušci seriálu píší příběhy na tělo v rámci femslash povídek.

Dostalo se jim díků od fanoušků

S promo fotkou k druhé řadě se ostatně na oblíbené hrdinky vzpomínalo i na jednom z fanouškovských instagramových profilů seriálů. Palec nahoru za krásné šaty (a figuru) Angie Harmon, která hraje Jane Rizzoli.

Promo k druhé řadě; foto: archiv Prima

U čtvrté řady autoři vsadili na trochu černého humoru.

Promo ke čtvrté řadě; foto: archiv Prima

A takto to dámám slušelo na fotce k páté řadě.

Promo k páté řadě; foto: archiv Prima

Rudá, kam se podíváš

Ostatně na fotkách velice často dominovala červená barva – a nutno podotknout, že hlavní hrdinky si s ní celkem rozumněly. V barvách lásky i krve tak lákaly i na epizody šestky.

Vražda podivného milionáře

A co Mauru a Jane čeká v dalším dílu? Vyšetřování vraždy milionáře, který ke svým penězům možná přišel díky zločinu.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.