Jak se změnila Miranda během sérií v Sexu ve městě?

Sex ve městě začal ke konci devadesátých let. A my všichni fanoušci tohoto seriálu jsme si tak mohli užít i vražednou módu spojenou s tímto obdobím. Miranda Hobbes, právnička, byla její obětí takovým způsobem, že tomu nebudete věřit...

Miranda Hobbes, ironická úspěšná žena, jejíž hlavním údělem v Sexu ve městě bylo rozlítanou Carry držet trochu zpátky ("Ty seš modelka?"), klasickou Charlottu trochu vyvést z míry ("Charlotte, možná by si tvoje ehm, ehm, dala hranolky) a Samanthu bere takovou, jaká je ("Samantho, od tebe jsem čekala víc!").

Samantha je chytrá žena s úspěšným pracovním životem. A tam její jistota v kramflecích také končí. Přestože je už na začátku série rozhodnuta dostát roli úspěšné spolumajitelky právnické firmy, ve svých citech a osobním životě tak trochu tápe. Svým cynismem a strohou rázností úspěšně skrývá svoje pocity před sebou a svými blízkými.

Celých pět sérií si Miranda není jistá svým dlouhodobým vztahem s nemajetným barmanem Stevem, jehož volnomyšlenkářský životní styl ji dovádí k šílenství. Potkává muže, s kterými její sebevědomí klesá na bod nula, nebo naopak ty, pro které je příliš dobrá. Ale tam vzadu na ni stále čeká Steve, otec jejího dítěte...

Podívejte se na to, jak se Miranda měnila!

Miranda a její móda v seriálu o módě

Miranda zpočátku vystupovala jako emancipovaná žena dýchající za feminismus, která se obléká hlavně pro svůj společenský status. Obléká se pro svou práci právničky, pro to, aby udělala dobrý dojem. Takže nás nemohou vyvést z míry její šedivé kostýmky, neforemné kabáty a vlasy barvy mědi nakrátko.

Postupem času a série se ale Miranda mění v ženštější verzi sama sebe, možná i proto, že je to matka samoživitelka. Experimentuje s barvami, hlavně s fialovými a přírodními odstíny, které korespondují s její ohnivou barvou vlasů. V šesté sérii už bychom ji v podstatě nepoznali, její cit pro módu je díky stylistce seriálu Patricie Field naprosto nenásilný. Miranda se s narozením syna stala ženštější než kdy předtím. A v šesté řadě už excelovala krásnými outfity a dokonalým jemným make-upem.

Sex ve městě patří na Prima love mezi stálice, sledujte seriál každý den, tedy i v sobotu vždy po 22.00!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.