Jak stárl Leonardo DiCaprio před kamerou? V 19 letech vypadal na 13

Před kamerou v podstatě vyrůstal a my jsme svědky procesu vývoje jednoho z nejlepších herců naší doby. Jako by snad androgynní Oscar nenáviděl jeho oblibu v blondýnách z Victoria´s secret a porota mu je záviděla. Podívejte se na to, jak Leonardo DiCaprio vyrůstal před kamerou.

V neděli 29. března jste mohli vidět na Prima love jeden z nejúspěšnějších blockbusterů všech dob. Titanic mu zajistil nehynoucí slávu u třináctiletých fanynek a slabost vyvolával i u jejich maminek. Jack Dawson byla role, která ho vystřelila na komerční herecký olymp. Jenže o tomhle špinavém blonďákovi se vědělo ve filmových kruzích už daleko dřív. Víte, kterou rolí okouzlil režiséra Titaniku, aby mu dal roli kluka, který svůj život ukončí v ledovém oceánu?

Podívejte se na to, jak Leonardo DiCaprio zrál před kamerou. Jak se z blonďaté "holčičky" s pomněnkovýma očima stal třicátník s odhodlaným výrazem a špetkou šílenosti k tomu. Leonardo letos oslavit své čtyřicátiny.

1) Co žere Gilberta Grapea, 1993 – 19 let!

Role mentálně postiženého kluka mu vynesla první nominaci na Oscara (a ne poslední). Byl tak dobrý, že si většina lidí myslela, že na Oscary přijde postižený kluk. Postižený je DiCaprio ale maximálně herecky. V této roli si ho všiml právě režisér James Cameron, který připravoval Titanic.

P.S. Také vám přijde tento věk neuvěřitelný?

2) Romeo a Julie, 1996 – 22 let!

Rok před Titanikem se Leonardo potkal s mladičkou Claire Danes, aby převyprávěli historií zaručený příběh Romeo a Julie. A tady už můžete sledovat přerod z podivného puberťáka na dívčí idol. Pronikavý pohled v kombinaci se dívčím vzhledem byl odzbrojující. Pro většinu ale až za rok.

3) Titanic, 1997 – 23 let!

... A žádný deníček náctiletých nezůstal prázdný.

4) Pláž, 2000 – 26 let!

5) Letec, 2004 – 30 let!

6) Krvavý diamant, 2006 – 32 let!

7) Nouzový východ, 2008 – 34 let!

8) Nespoutaný Django, 2012 – 38 let

9) Vlk z Wallstreetu, 2013 – 39 let

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.