Jak stárly tyhle dvě krásky Hollywoodu?

Mají toho společného více, než by se mohlo zdát. Obě dvě začaly svou kariéru už jako malá miminka v reklamách. Jako děti pak ohromily celý svět svým hereckým talentem. A trůn nejvíc sexy hereček jim ještě nikdo nesebral. Takové jsou Natalie Portman a Scarlett Johansson.

Obě jsou krásné a obě umějí hrát. Už v dětství odstartoval film jejich hereckou kariéru. U brunetky Natalie Portman to byl thriller Leon s Jeanem Reno. Blonďatou krásku poprvé výrazně zaregistrovali diváci ve filmu Zaříkavač koní.

Mezitím se Natalie Portman stala hrdou držitelkou Oscara za snímek Černá labuť. Scarlett Johansson sice Oscara (zatím) nezískala, ale spolupracuje s těmi nejlepšími režiséry a drží se na předních žebříčcích nejvíc sexy celebrit. My jsme zdokumentovali, jak tyhle dvě herečky rostly do krásy:

Scarlett Johannson a Natalie Portman ve svých sedmnácti letech

Zatímco Scarlett hrála v nezávislých filmech s hereckými legendami, Natalie ve svých sedmnácti dostala jednu z hlavních rolí ve fenoménu s názvem Hvězdné války.

Hollywoodské krásky v čerstvých dvaceti...

Scarlett Johansson si zahrála v jedné ze svých nejúspěšnějších rolí ve filmu Ztraceno v překladu, který režírovala Sofie Coppola. A Natalie Portman v té době studovala psychologii.

Která je lepší na červeném koberci?

Foto: isifa.com

Natalie Portman patří do sféry spíše křehkých slečen, zatímco Scarlett je žena krev a mlíko. V každém případě patří obě dvě na červeném koberci vždy k těm nejkrásnějším ženám.

Růžové paruky jsou jim viditelně souzené

Natalie Portman si v úspěšném filmovém zpracování divadelní hry Na dotek zahrála striptérku. Její pracovní uniformou byla podprsenka, miniaturní kalhotky a růžová paruka. Jejím mužem Jude Law. Okouzlující Scarlett Johansson v růžové paruce zpívala karaoke někde v zapadlém baru v Tokiu ve filmu Ztraceno v překladu.

V neděli na Prima love uvidíte ve 20:15 souboj obou krásek ve filmu Králova přízeň.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.