Seriály a filmy

28. července 2014 15:00

Petra Kloidová

Jak vytvořit metrového žraloka jako dort? Podívejte se na Fantastické dorty!

V pondělí na Prima love vás potká další soutež! Tentokrát se bude soužit o to, kdo vytvoří rychleji a nejlépe dort ve tvaru žraloka, který bude vysoký 1,5 metru! To uvidíte dnes v reality show Fantastické dorty.

Reality show Fantastické dorty vám zase ukážou další soutěž o deset tisíc dolarů! To všechno budete sledovat v pondělí na Prima love ve 20.15!

Tři přední cukráři mají zapeklitý úkol! Musí vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort za 9 hodin, jindy to trvá celé dny. O výherci rozhodnou tři porotci – Michael, Margaret a Leigh. Soutěžící musí přesvědčit nejen porotu, ale i zákazníka. V tomto díle je třeba vyrobit dort pro oslavy Pacifického akvária. Soutěžícími jsou Tariq, Ashley a Richard. Všichni tři jsou špičky ve svém oboru a tak bude boj více než zajímavý. Zákazníkem je Lori, která pracuje v Pacifickém akváriu, to ona rozhodne o vítězi. Hlavním tématem jsou žraloci.

Podobné články

Soutěžící mají velké oči a vyšší plány

Všichni tři cukráři plánují dorty vyšší než 180 cm. V soutěži je pravidlo, které říká, že 60% hmoty musí být jedlé a 40% jsou podpůrné prostředky a věci na ozdobu. Každý cukrář peče podle sebe a porota zatím nevynáší žádné rozsudky. Po hodině a půl práce přichází první komplikace – soutěž dovednosti. Tři cukráři se utkají v soutěži a výherce vybere, který ze dvou poražených bude muset na půl hodiny zastavit veškeré práce na dortu. Cukráři musí během 15 minut vytvořit cukrářského kraba z věcí, které mají k dispozici. Soutěž dovednosti vyhrála Ashley a ta na půl hodiny odstavila Tariqův tým. Tariqův tým si během pauzy vše naplánoval, aby pak neztráceli čas.

Jak to dopadne s metrovými sladkými žraloky? To uvidíte na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.