Koně, drsná příroda a Kirk Douglas. To je nedělní Muž od Sněžné řeky

Kirk Douglas, otec Michaela, ukazuje, že je pro něj snažší žít v přírodě s koňmi než se společností, která ho odsuzuje. Až do chvíle, dokud nepotká svou vyvolenou...

Prima love uvede v neděli ve 20.15 australský dobrodružný film odehrávající se v roce 1888, který na vás dýchne romantikou příběhů z Divokého západu, přestože se tu nevyskytují chladnokrevní pistolníci s kolty proklatě nízko, ani tu není cítit vůně střelného prachu.

Netradičně pojatý romantický western je plný krásných koní, lidských citů a vášní, odvahy a tvrdého chlapského života kovbojů. Jeho hrdinou je Jim Craig, mladý horal, který po smrti svého otce najde práci u bohatého rančera Harrisona. Zatímco ostatní honáci jím pohrdají pro jeho původ, rančerova dcera Jessica se s ním spřátelí. Brzy se však mezi oběma pomalu začne rodit mnohem silnější cit než je přátelství. Odmítavý postoj starého rančera k Jimovi i jeho vztahu s Jessicou však zlomí mladíkova odvaha, kdy se mu podaří v obtížném horském terénu dostihnout a zkrotit stádo divokých koní.

Drsná země plodí drsné mužeWestern George Millera Muž od Sněžné řeky je plný krásné přírody a spousty nespoutaných koní. Kirka Douglase si užijete rovnou v dvojroli. Jako chladnokrevný rančer Harrison odvádí svůj standard, ovšem v roli jednonohého diggera Spura (Harrisonova bratra) naprosto exceluje a roli si užívá.

Podívejte se, že vám nelžeme:

V neděli na Prima love ve 20.15 si nenechte ujít romantický příběh Muž od Sněžné řeky!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.