Lucy Liu mění řemeslo? Zkusila si režii jednoho z dílů Sherlocka

Ženou mnoha talentů je představitelka Joan Watsonové Lucy Liu. Ač ji znáte hlavně jako herečku, krásná Američanka s čínskými kořeny si tyká i s dalšími profesemi kolem filmování. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu ve 20:15 na Prima love.

Za kamerou

Lucy si totiž v druhé řadě Jak prosté střihla režii jednoho z dílů seriálu - a to konkrétně 22. dílu s názvem Paint In Black, v kterém musí poněkud svérázní bratři Sherlock a Mycroft spolupracovat, aby Sherlockovu parťačku zachránili (zatím samozřejmě neprozradíme z čeho). „Bylo to poprvé, co jsem režírovala na takovém levelu,“ poznamenala Liu o své zkušenosti. „Byl to úžasný zážitek a největší zábava, jakou jsem kdy zažila. Nic zásadního se nepokazilo, myslím, že jsme měli jen nějaké problémy s počasím,“ uvedla herečka-režisérka.

Žena mnoha talentů

Lucy už dřív prokázala talent také pro další profese - příležitostně se totiž věnuje také produkci, má zkušenosti z modelingu a vystudovala taky bakaláře ze studijního programu „Asijské jazyky a kultura“, což odkazuje k jejím kořenům (Liu mluvila do svých pěti let pouze mandarínsky, až později si osvojila angličtinu). Herečka dokonce působí i jako výtvarnice! Svá umělecká díla prezentuje pod jménem Yu Ling a věnuje se kolážím, malbám i fotografiím. Prostě multitalent.

Aktivní v charitě

Těžko říct, kde na to bere čas, nicméně vedle výše popsaných aktivit se Liu angažuje i v různých charitativních projektech - podporuje organizace prosazující práva gayů a leseb, byla mluvčí organizace, které sháněla peníze na výzkum léčby rakoviny, a angažovala se také v UNICEF. Vskutku šikovná dáma!

Co její Joan Watsonovou čeká ve středečním díle Jak prosté? Uvidíte od 20:15 na Prima love.

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.