Máme 7 scén z filmu, který ještě nebyl v kinech!

Už ve čtvrtek se můžete těšit na novou filmovou premiéru, první romantickou komedii v roce 2015: S láskou, Rosie. Hlavní roli si zahraje dcera Phila Collinse, Lily. A vy se můžete těšit na vtipné scénky. Na ty nejlepší se můžete podívat s předstihem!

O čem vlastně S láskou, Rosie je?

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantická komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti.

Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu... No to by si asi nejradši nafackovala.

Podívejte se na vtipné scény, které ve filmu S láskou, Rosie můžete vidět už 15. ledna:

1) Ples:

2) Recepční:

3) Jak je to se vztahy?

4) Pumpování žaludku není legrace:

5) Na pláži:

6) Party u bazénu má svoje pro a proti:

7) Dobré zprávy, ale i pro Rosie?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.