Michelle Pfeiffer a Robert Redford vám ukážou lásku na hraně v Intimních detailech

V neděli uvidíte jeden z velkých milostných příběhů. Hollywoodská kráska Michelle Pfeiffer se chce stát slavnou televizní reportérkou. Nic nejde však podle jejích představ, dokud nepotká Roberta Redforda. Snímek Intimní detaily uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15!

Dva oficiálně krásní lidé na jednom filmovém plátně, to se stává málokdy. Zatímco Robert Redford je chápán za hollywoodského fešáku, výrazně mladší herečka Michelle Pfeiffer byla dvakrát zvolena časopisem People za nejkrásnější ženu světa.

Tato dvojice natočila v roce 1994 romantické drama Intimní detaily. Mladičká Michelle Pfeiffer má svůj tajný sen. Krásná, ambiciózní, ale nezkušená Sally se chce za každou cenu stát televizní moderátorkou. Po několika marných pokusech jde konečně na pohovor do televize. Nový šéf jí ale dá podřadnou práci asistentky, a Sally si tak musí vším projít odspodu. Když se konečně objeví před kamerou, neobejde se to bez trapasů.

Z kariéry za láskou

V kariéře jí nakonec pomůže úspěšný muž. Robert Redford ale přesto není se svou kariérou tak úplně spokojený, osud ho odvál trochu jiným směrem, než by si přál. A rozhodne se mladé Sally pomoci. Z jejich spolupráce vzniknou nejen skvělé výsledky, ale hlavně láska. Jenže ve chvíli, kdy se jejich láska dere na povrch světla světa, zasáhne osud znovu.

Film Intimní detaily je natočený podle bestselleru Joan Didionové a Johna Dunneho na motivy skutečné události. Pro Michelle znamenala tato role další možnost zahrát si celistvou ženskou postavu: "I přesto, že je velmi ambiciózní, zůstává nadále upřímná. Není to tvrdá žena, deroucí se na vrchol své profese za každou cenu. Možná se pohybuje na tenkém ledě, ale má pevný charakter... Je to komplikovaná osobnost. "

Postava Redforda je muž, který žije neustále na hraně

Aspekt milostného příběhu byl pro jejího hereckého kolegu Roberta Redforda daleko významnější než prostředí masmédií: Nejvíc mě přitahoval fakt, že jde o silný a vypjatý milostný vztah dvou lidí na křižovatce jejich životů, kteří jsou k sobě navzájem přitahováni.Postava Warena Justice je zcela odlišná od postav, jež tento významný herec ztvárnil v posledních filmech, a znamenala pro něj příjemnou změnu. "Warren je tvrdý, nekompromisní a těžko přístupný muž – takové role jsou pro herce vždy lákavou výzvou. Zaujaly mě proměny a plnokrevnost postavy muže žijícího neustále na hraně a neznajícího kompromisy," vysvětluje slavný herec

A jedna zajímavost nakonec

Ve filmu hraje i Dedee Pfeifferová, mladší sestra Michelle, kterou američtí diváci znají z komediálního televizního seriálu Cybill a úspěšného thrilleru Volný pád. V Intimních detailech hraje Tallyinu sestru Luanne.

Na Intimní detaily se můžete podívat na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.