Milujete sladké? Tak si nenechte ujít reality show Sladké pokušení!

Prima love přichází s další reality show o sladkém ráji! Moje vlastní sladká svatba – Katherine a Sophie jsou sestry, které si splnily sen a otevřely si vlastní pekárnu. Specializují se na oblíbené cupcaky. Vzdaly se svých bývalých profesí a teď vyrábějí ty nejlepší dortíčky v okolí!

Prima love každé pondělí zasvěcuje reality show, která ukazuje, jak funguje sladký průmysl. Několik týdnů jsme sledovali chod těch nejlepších cukráren na světě, které vyrábějí nejlepší dorty. Teď se přesouváme k malým dortíčkům, kterým se říká cupcaky. (I když sestry umí udělat i obrovské dorty!) Na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sophie a Katherine, sestry a zároveň obchodní partnerky, se rozhodly splnit si sen – vyrábět ty nejlepší cupcaky. Katherine se bude brzy vdávat, ale pro samé organizační záležitosti se svatbou v obchodě moc nepomáhá. Podle Sophie Katherine jen zmatkuje. Svatba se bude konat v Kalifornii a Sophie pro Katherine vyrobí svatební dort, který bude mít 3 m a bude z více než 5 tisíc cupcaků. Je to však supertajný projekt, a tak to Sophie nemá vůbec jednoduché.

Svatební den a cukrářská katastrofa

Svatební den nastal. Venku je krásně a všechno zatím klape. Jen doprava dortu není snadnou záležitostí. Musí se stěhovat na rampě nadvakrát. Fondán odpadával a do toho Sophii stále volá rozčílená Katherine. Sophie se také musí učesat a obléknout, ale pak se musí ještě pustit do opravy dortu. Dalším problémem je, že Katherine se najednou nevejde do šatů. Je to boj, který nakonec vyhrála. Matka vypadá také velmi dobře a obřad se vydařil. Sophie musí rychle dozdobit dort... Jak taková snaha a boj se sladkými mlýny dopadne?

To uvidíte na Prima love v pondělí ve 20.15 v reality show Sladké pokušení!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.