Místo činu vám připomene neslavné konce slavných lásek!

Následky rozchodu asi nejsou nikdy pozitivní, v Místě činu však budou obzvlášť trudné. Margit se rozešla s přítelem, právníkem Alfredem. Je naštvaná, a když ji obtěžuje obchodník, ve zkratu ho zastřelí. Takové neslavné konce však mají i slavní. Vzpomenete si na ně?

Místo činu: Nenápadná žena můžete sledovat ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love. Margit z místa vraždy zmizí, dostane chuť pomstít se za vše, co se pokazilo, a začne u Alfreda, kterého unese a uvězní. Komisařka Inge Lindström má práci! Než zjistíte, zda Alfreda zachrání, připomeňte si dva dramatické rozvody celebrit.

Konec Muže na ženění

Pěkný pár s hořkým koncem. Asi tak lze charakterizovat desetileté manželství hollywoodského sexsymbolu Kim Basinger a neméně atraktivního idolu Aleka Baldwina. Seznámení páru bylo stylové. Potkali se během natáčení snímku Muž na ženění, kde Kim ztvárnila jeho osudovou ženu.

Vzali se, narodila se jim dnes devatenáctiletá dcera Ireland, a zpočátku dokonalé manželství začalo, i z pohledu veřejnosti, dostávat trhliny. Vše vyvrcholilo na přelomu tisíciletí rozvodem, během něhož manželé válčili o dceru, Basinger obviňovala Baldwina z násilnických výpadů a on ji zas z nevěr. Nicméně ani nepříjemný konec manželství s Basinger Baldwina neodradil, před pár lety se oženil znovu. Loni mu dokonce jeho výrazně mladší manželka povila dcerku.

Upíří láska Roberta Pattinsona Kristen Stewart

Když se v kinech poprvé objevilo Stmívání, většina filmových fanynek si tajně přála, aby se dvě hlavní postavy Edwarda a Belly dali dohromady i ve skutečnosti. Ti dva si podle všech padli do noty už během prvního natáčení, svůj vztah se jim však skoro dva roky podařilo utajit. Nikdy spolu ale nevystupovali na veřejnosti jako pár. Jejich okolí však tvrdilo, že ti dva jsou do sebe extrémně zamilovaní.

Jak se ukázalo, o něco méně zamilovaná byla mladší Kristin. Před skoro dvěma lety se podařilo paparazzi fotografům vyfotit něco, co nasvědčovala tomu, že vztah Roberta a Kristin není úplně v pořádku. Vztah tohoto páru skončil v troskách loni v červenci, kdy vyplula kvůli zmiňovaným fotkám na povrch hereččina nevěra. Stewart byla zachycená s dvaačtyřicetiletým ženatým režisérem Rupertem Sandersem, jak se objímají na terase. Zatímco ji Pattinson po několika měsících odpustil, manželka Sanderse to však nerozdýchala a požádala o rozvod. Stewart měla však sílu se dokonce veřejně omluvit.

Obrovská rána v partnerské důvěře však byla pro Pattinsona tak velká, že se dvojice letos v lednu prý znovu rozešla.

McCartney a Heather Mills

Se svou první manželkou Lindou strávil oblíbený „Brouk“ sedmatřicet let, než v roce 1998 ovdověl. O 4 roky později se oženil s o 26 let mladší bývalou modelkou a lidsko-právní aktivistkou Heather Mills, která mu o rok později porodila dceru. Šťastné manželství však netrvalo dlouho. V roce 2006 požádala Mills o rozvod, z něhož se vyklubalo jedno z nejpropíranějších rozvodových řízeních v Británii.

Mills McCartneyho obvinila, že je tyran, a požadovala velké odškodné - původně údajně 125 milionů liber. Nakonec dostala něco přes 24 milionů a výchovné na dceru navrch. Heather s výsledkem nebyla příliš spokojena a kritizovala McCartneyho advokátku i soudce, přesto se jejich rozvod řadí k těm nejdražším mezi celebritami.

Jak dopadne drama v Místě činu? Sledujte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.