Místo činu: Vyšetřovatelka musí obvinit svou kamarádku z dětství

Seriál Místo činu můžete sleodvat každý pátek ve 20.15 na Prima love. Tentorát hlavní vyšetřovatelka Charlotte bude muset vyšetřovat případ, který jí není zcela příjemný. Po letech se setká se svou kamarádkou z dětství, která je obviněna z vraždy.

Se seriálem Místo činu se dostáváme do letištního prostředí. Během bezpečnostní prohlídky je na letišti zastřelen policista. Pro Charlotte Lindholmovou, vyšetřovatelku, se případ stává osobním, protože hlavní podezřelou je její kamarádka z dětství…

Na letišti Hannover-Langenhagen došlo při bezpečnostní kontrole k zastřelení policisty. Zpočátku se zdá, že šlo o reakci zločince, který zpanikařil, ale případ se komplikuje a ukáže se, že ani jedna z bezpečnostních kamer v okamžiku incidentu nefungovala. Zpočátku se inspektorka Charlotte Lindholmová domnívá, že případ bude vyřešen během několika hodin. K jejímu velkému překvapení je však podezřelou vražedkyní Manu, její dávná přítelkyně z dětství.

Charlotte ji zatkne, ale krátce nato místní bezpečnostní služba převezme případ a propustí Manu z vazby. Vypadá to, že neexistuje žádný pádný důkaz její viny. Charlotte je rozhořčená a rozhodne se osobně zapátrat v Manuině minulosti. Zjistí, že Manu pracovala pro řadu humanitárních organizací v Kongu i jiných zemích. Vypátrá i souvislost, která Manu spojuje s možnými kontakty na jistou radikální skupinu operující ve střední Africe...

To uvidíte na Prima love ve 20.15 již tento pátek v seriálu Místo činu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.