Multitalent Jason Segel. Zpívá, hraje a je na blondýnky

Kdo by si neoblíbil Marshalla ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku? Jeho představitelem je Jason Segel. Mrkněte na pár zajímavostí o tomto sympaťákovi. Nejen herectví je totiž jeho chlebem. Další díly seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek v 18.55 a 19.25 na Prima love.

Spousta aktivit

Herec, scenárista, hudebník a textař – to je výčet aktivit, kterým se 194 centimetrů vysoký Jason Segel věnuje. Ačkoliv nejvíc ho proslavila a jeho kariéru pořádně nakopla právě role Marshalla Eriksena z HIMYM, je dobře známá i jeho spolupráce se scenáristou, režisérem, hercem a producentem Juddem Apatowem – pracovali spolu na televizní sérii Machři a šprti, svižné komedii Zbouchnutá nebo letošní novince Sex Tape (s Cameron Diaz v hlavní roli), kde si nejenže zahrál, ale taky se podílel na scénáři. Výrazně na sebe upozornil také jako scenárista i hlavní hvězda komedie Kopačky, kde si zahrál odkopnutého kluka, který si jede spravit nervy na Havaj.

A natrefí na svou bývalku. „Jason je skvělý improvizátor a takoví lidé mívají i talent na psaní. Ale scénář, který jsem od něj dostal, mě vyloženě nadchnul,“ řekl o pozadí vzniku Kopaček Apatow, který snímek produkoval. V té době Jason ještě natáčel slavný seriál, bylo však jasné, že se nemusí obávat statusu "herce jedné role".

Blond přítelkyně

Ačkoliv v seriálu Jak jsem poznal vaši matku se jeho vyvolenou stala zrzavá Lily, v reálném životě je Jason zjevně na blond kočky. Nějakou dobu randil s Michelle Williams a v současnosti chodí s australskou herečkou srbského původu Bojanou Novakovic, jež je taky světlovláska. Jason Segel pochází ze smíšené katolicko-židovské rodiny a sám se hlásí k židovské víře, nicméně říká, že zkusil od každého něco – chodil totiž do židovských i katolických škol.

Muzikantské nadání

A na závěr jedna ochutnávka z Jasonových hudebních exhibicí. Zatímco před 4 lety v listopadu na jedné akci překvapil diváky (nebo spíš divačky) písní, v jejímž refrénu zazpíval své telefonní číslo, někdy si dokonce odskočí zahrát s Maroon 5.

Jak jsem poznal vaši matku sledujete každý všední den v 18.55 a 19.25 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.