Seriály a filmy

17. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Myšlenky zločince: Shemar Moore odchází, nahrazuje ho krasavec z Bez kalhot

Zatímco ve 12. řadě už neuvidíte sexy krasavce Dereka Morgana, tvůrci Myšlenek zločince rozhodně nezaháleli a najali dalšího herce. Tím není nikdo jiný než dobře vypadající Adam Rodriguez. Tady se domnělé vytloukání klína klínem vyplatilo.

Tento rok otřásla fanoušky speciální kriminálky Myšlenky zločince informace, že sexy mulat Shemar Moore odchází. Podle představitele Dereka Morgana je hlavním důvodem odchodu hlavně touha posunout se osobně a kariérně dál. Myšlenky zločince tak rázem přišly o sexy speciálního agenta, který nikdy nezklamal lehce pichlavými dialogy.

A vypadá to, že tvůrci úspěšného amerického seriálu dlouho neotáleli a drželi se jasné linky – v případě, že odejde sexy představitel jejich seriálové postavy, musí ji nahradit podobně šarmantní charakter. Seriálová produkce nešla příliš daleko, vzpomněli si totiž na herce, jenž s televizním kanálem CBS spolupracoval dlouhé roky.

Bez kalhot v Miami

Urostlý Adam Rodriguez hrál léta v Kriminálce Miami, fanynky ho ale mohou znát hlavně jako sexy striptéra po boku Channinga Tatuma ve snímku Bez kalhot a v jeho pokračování. Herec se nechal slyšet, že mu v získání role do megatrháku pomohla i Kriminálka Miami. I tam totiž párkrát divačkám dokázal, že jeho tělo je perfektně vysoustruhované. Přestože se jeho postava zdá bez chybičky, herec musel i tak nabrat několik kilogramů svalů a držet přísnou dietu.

Zatím poslední, jedenáctá řada Myšlenek zločince zahrála divákům a divačkám bravurně na nervy a ti zoufale netuší, jaká bude řada dvanáctá. Na tu se můžete podle autorů těšit s vědomím, že další řady speciálních agentů rozšíří nová postava pod taktovkou Adama Rodrigueze. Jednačtyřicetiletý Američan portorikánského a kubánského původu, jenž je hrdým otcem a manželem, a kterého mohou čeští diváci znát nejen jako Erika Delka v Kriminálka Miami, ale i v seriálech jako je Právo a pořádek nebo Roosevelt.

Myšlenky zločince můžete sledovat pravidelně každé pondělí ve 20.15 na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.