Na Love budete v sobotu hledat Vysněného muže

Vysoký, inteligentní, vtipný a s balíkem peněz. I tak může pro někoho vypadat vysněný muž. Ženy by pro něj udělaly cokoliv. Někdy by dokonce i zabily. Na to se podíváte na Prima love ve 20.15!

Donna je žena s temnou minulostí. Přesto by ráda začala nový život. Když se seznámí se sympatickým Williamem, hned se do něj zamiluje. Je schopná udělat vše proto, aby ho získala. Dokonce i vraždit…

Donna přijela za svou tetou Grace, u které bude nějaký čas bydlet, jelikož nemá práci. Z jejích vzpomínek se dozvídáme, že zabila svého milence zřejmě kvůli nevěře. Teta Grace vezme Donnu na zahradní party ke své kamarádce Jeannie. Ta má manžela Williama, který na zahradě griluje. Donně se líbí, a aby zaujala jeho pozornost, řízne se tajně do ruky a pak chce od něj ošetřit… Donna hledá práci a teta jí domluví pracovní schůzku. William Costigan je generální ředitel televize a Donna si u tetičky vytiskne jeho fotku. Podle Grace měl William se svou ženou problémy kvůli nevěře, ale nyní už je to v pořádku. Donna se chce dostat k Williamovi – a tak, když Grace má jít hlídat jeho dceru, jí dá kapky projímadla do čaje a sama se pak nabídne na hlídání.

Grace pak ale ve svém počítači najde v historii, že si Donna prohlížela Williamovu fotku. Poté ji najde vytisknutou u ní v šuplíku. Když konfrontuje Donnu, která se vrátila z hlídání, Donna dostane záchvat vzteku, tetičku shodí ze schodů a zabije ji. Všichni si myslí, že to byla nešťastná náhoda. William nabídne Donně místo u něj v práci. Donna přijímá a je rozhodnutá udělat vše proto, jen aby Williama získala… The Perfect Neighbor, Kanada 2005. Režie: Douglas Jackson. Hrají: Barbara Nivenová, Perry King, Susan Blakelyová, Anna Silková, Linda Darlowová, Lila Bata-Walshová, Tori Hammondová, Chuck Shamata a další.

Uvidíte na Prima love v pátek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.