Na Love v sobotu potkáte Donnu z Beverly Hills

Před nedávnem jsme vám ukázali, co se stalo s hvězdným Brandonem ze seriálu o životech amerických středoškoláků z Beverly Hills. A co se děje s dalšími bývalými hvězdami? Tori Spelling alias Donnu uvidíte v sobotních příbězích ze života ve 20.15.

Tori Spelling se narodila do bohatých poměrů svého úspěšného otce, jež se stal ve svých třiceti letech jedním z nejúspěšnějších televizních producentů. Nejvíce produkoval v sedmdesátých letech americké seriály jako byly Charlieho andílci, později třeba u nás známé Sedmé nebe. Aaron Spelling je podepsaný i pod takový seriálový fenomén jako je právě Beverly Hills 902 10. Není tedy náhodou, že první herecký debut jeho dcera zaznamenala právě zde. Postava Donny provázela diváky od začátku až do konce seriálu. Donna měla velice labilní charakter, během seriálu trpěla různými psychickými nemocemi.

Postava nejisté Donny se pro Tori stala jejím přízrakem. Už nikdy se jí nepodařilo uchytit se jako plnohodnotná herečka, přestože není herečkou úplně špatnou. Ve snímku Myšlenky na vraždu, který v sobotu uvádí Prima love, dokazuje opak. Tori se po neúspěšných pokusech nepodařilo navázat na svoji hereckou slávu z dob Beverly Hills 90210, ale stala se štastnou matkou na plný úvazek.

Po rozvodu s Charliem Shanianem se zamilovala do herce Deana McDermotta. Manželství s Charliem vydrželo jen necelé dva roky a skončilo v dubnu 2006 rozvodem. Již měsíc po rozvodu se Tori provdala za Deana, s kterým má čtyři děti.

Co se stalo s Brandonem z Beverly Hills?

Tori kvůli počtu plastických operací a vychrtlé postavě snad každým rokem čelí nařčení z anorexie. Média týdně cupují její fotky z dovolené nebo bez make-upu. Ona se však kromě několika filmových rolí do světa showbyznysu vracet nechce. Je z ní paní v domácnosti, která se baví vytvářením internetového blogu o rodinném životě a projektech, jež zútulní váš dům.

Myšlenky na vraždu

Kanadský thriller vypráví o prokurátorce, kterou hraje právě Tori Spelling, jež po zranění hlavy získává schopnost číst cizí myšlenky. Díky tomu zjistí, o co jde jejímu ženatému milenci, takže ho může okamžitě vyhodit. Také objeví pravdu o případu, který jí nedá spát. Nevěří totiž, že senátorovu asistentku zavraždil zlodějíček, u něhož se našly její kreditní karty a který pak za záhadných okolností zemřel ve vězení. Pátrání ji zavede na stopu, která se však jejímu nadřízenému vůbec nelíbí, protože vede přímo k senátorovi. Jak má šéfa přesvědčit, když ani nemůže vysvětlit, jak se k informacím dostala? Snad jí pomůže sympatický detektiv Max. A možná nejen s případem....

Jak moc se Tori změnila? To uvidíte v thrilleru Myšlenky na vraždu v sobotu ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.