Něco jako láska? To vám vysvětlí záletník Ashton Kutcher

Není tomu ani rok, co Ashton Kutcher plnil světové bulvární deníky svými zálety, přestože měl doma krásnou, ale starší Demi Moore. Jejich slavný vztah zastínil i jeho komediální talent. V romantickém filmu Něco jako láska vám ho předvede. A nejen to...

Co je láska? Na to se ptáme všichni. Všichni očekáváme ten elektrický náboj, který námi projede, když ji/ ho poprvé uvidíme. Jenže láska má mnoho podob. Nemusíte zrovna čekat na prince na bílém koni. Váš milovaný vám nemusí nosit každý den květiny nebo vás zachraňovat ze spárů gangsterů. Tak přesně o tom je romantický film Něco jako láska. Věřte mi, že Ashton Kutcher vás svým nechápavým výrazem, který působí poněkud dementně, dokáže rozesmát, stejně jako svým zbrklým chováním. Jeho herecká kolegyně, krásná a okatá Amanda Peet, mu někdy věrně sekunduje.

Ne všechno se v životě děje tak, jak chceme a plánujeme. Jedno staré přísloví říká: Pokud chcete rozesmát boha, řekněte mu své plány.

Tihle dva si prostě musí přiznat, že se k sobě opravdu nehodí. Jenže osud je neustále dává dohromady.

Roky letí, Ashton se z umaštěného studenta stává úspěšným kariéristou, zatímco Amanda ve svých telecích letech připomíná alternativní školačku, která se zhlédla v gotik stylu. Časy se mění, stejně jako oni dva. A viditelně někdo tam nahoře chce, aby se stále potkávali. Oba dva prožívají změny kariéry, své bolestné rozchody, bláznivé partnery a postupem času se z nich stávají nejlepší přátelé...

"To má být všechno?" zeptá se jeden z nich...

Film se vám příjemně zaryje pod kůži. Na nedělní večer nemůže být nic ideálnějšího než Něco jako láska... Uvidíte na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.