Neil Patrick Harris: Gay hrající playboye

Seriál Jak jsem potkal vaši matku, který na Prima love vídáte každý všední den v 19.25, odhalil hereckou hvězdu Neila Patricka v roli playboye Barneyho, který kromě seriálu září i v muzikálových rolích. Jeho soukromý život má ale do playboye daleko...

Krásný úsměv, modré oči a nespočet technik, jak sbalit ženu. Takový je Barney Stinson v seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Na jedné straně krasavec, kterého by každá chtěla, na druhé sukničkář, jehož ženy nenávidí. On ale ve skutečnosti miluje muže.

Tolerantní doba jednadvacátého století dovoluje každému vyznávat sexuální orientaci dle vlastní libosti, a kde by to bylo lépe vidět než v showbyznysu. Myslíte si, dámy, že Neil Patrick Harris by byl v reálu skvělý úlovek? Smůla. Kope za jinou ligu a zdaleka není sám. Fanynky v kinosálech mohou vesele omdlévat dál, ale plakáty krásných herců si na zeď vylepují pánové.

Slavné coming-outy slavných mužů

Patrick není jediný homosexuální krasavec Hollywoodu. Řadí se k němu i novodobý první důstojník Spock hraný Zachary Quintem. Quinto odhalil svou homosexualitu v říjnu 2011, poté co spáchal sebevraždu bisexuálně zaměřený teenager J. Rodomeyer. Již před svým odhalením se Quinto zapojoval do podpůrných programů za práva homosexuálů a věnuje se jim i nadále.

Herec Wentworth Miller ve filmu Resident Evil 4. Foto: archiv

Stejně jako z vězení prchal Wentworth Miller před svou odlišnou orientací. Herec se přiznal, že se v patnácti letech pokusil o sebevraždu, protože už nechtěl nadále skrývat, že je gay. Ani během natáčení Útěku z vězení se nechtěl odhalit veřejnosti. Nakonec tak učinil otevřeným dopisem, když už nemohl dál vystát nucené popírání homosexuality lidí v Rusku.

Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na Jima Parsonse alias Sheldona v Teorii velkého třesku. Bezkontaktní vztah k ženám mají zřejmě společný. O Parsonsovu možnou homosexualitu se média zajímala už nějakou dobu, až nakonec Parsons jejich dohady potvrdil.

Jak se nadále povede našim oblíbeným gayům na televizních obrazovkách, můžete pravidelně sledovat na Primě. Jak jsem poznal vaši matku denně na Prima love v 19.25.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.