Nejhorší máma na světě: Chodí se svými dětmi i na záchod

Dvanáctiletý Zach nesmí jít dál než na zahradu, hrát si smí jen pod dozorem. Jeho matka ho doprovází i na záchod, pokud velikost kabinky dovolí... Je tohle nejhorší matka na světě? A co na to lektorka správného rodičovství Eleonor Skenazy? Reality show Nejhorší máma na světě ve 21.20 na Prima love.

Edgar a Feliz jsou svoji čtrnáct let, mají dvě děti, s kterými se přestěhovali z hlučného Bronxu na klidné předměstí New Yorku. Zachovi je dvanáct let a Brianna je o dva roky mladší. Podle věku by to mohly být samostatné děti, kdyby nebylo jejich matky...

"Nemůžeme jít ani na verandu, musí být pořád s námi. Někdy se cítím, jako bych byla zavřená v ocelové bedně. Nikdo nemůže za mnou a já nemůžu ven," říká Brianna, která si do svého pokoje nemůže pozvat ani kamarádky ze školy. Její matka totiž bojuje s několika strachy najednou...

Fóbie matky, které ničí životy dětem

"Bojím se, že je někdo unese nebo že se jim něco stane. Když byl Zach hodně malý, zkoušela jsem si oblečení v kabince. Manžel se přišel podívat. A během těch deseti vteřin se nějaká žena snažila mého syna vyndat z kočárku," vypráví. Tento zážitek se jí nesmazatelně vryl do paměti. Phyllis má hodně fóbií, které přenáší na svou rodinu. Bojí se výšek, cizích lidí a vody. A je to právě voda, která stojí rodinu nejvíc roztržek, protože táta vložil své celoživotní úspory do lodi. "Víte, když máme bazén, trampolínu a houpačky, můžu to mít pod kontrolou, když ale nastoupíme na naši loď, tak ji ztrácím," vysvětluje zdrcená matka, která svou hysterií kazí výlety na moře.

Kvůli jejím výstupům je celá rodina na rozpadnutí. A také její manžel Edgar je pod pečlivým dohledem.

Eleonor má jeden týden na to, aby zachránila zbytek Briannina a Zachova dětství.

Prvním krokem bylo sepsání seznamu, co děti všechno nesmí:

Nesmí si hrát bez dozoru

Nesmí si hrát doma u kamarádů

Nesmí se pohybovat po lodi

Musí být pořád na očích, když matka nakupuje

Podle médií se právě Phyllis stala nejhorší matkou na světě. Proč? To se dozvíte tady.

Brianna byla ve svých deseti letech dvakrát za svůj život u kamarádky. Jak terapie šokem od Eleonor pomůže Phyllis vyrovnat se s tím, že její děti se potřebují naučit být samostatné?

Reality show Nejhorší máma na světě ve 21.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.