Někteří lidé potřebují na lásku druhý pokus. To uvidíte i na Prima love

První lásky jsou většinou stvořeny k vášnivé záhubě, z které se protagonisté oklepávají třeba ještě pár let. Někdy se ale nepovedou ani vztahy následující. Kde je chyba? To odhalí v romantickém dramatu Ian v pátek ve 20.05 na Prima love.

Někdy se stává, že nejsme vděční za to, co všechno máme. Naše ego nás neustále žene k tomu být všude a výš. A tak se někdy stane, že se dozvídáme, co máme, až ve chvíli, kdy o to přijdeme. Lidská rasa už je holt taková. To se stane i filmové postavě Ianovi. Je to mladý muž, který má celý svět před sebou. A po boku slečnu, která ho miluje celým svým srdcem. To ovšem nic nemění na tom, že Ian každou volnou chvíli tráví v práci. Miluje ji snad víc než vlastní přítelkyni? Ne. Jenom mu něco nebo někdo musí otevřít oči.

Co se musí stát, aby si člověk uvědomil, jak moc někoho miluje? To uvidíte v americko-britském romantickém filmu Láska na druhý pokus.

O čem celý příběh je? Ve zkratce asi o tom, že stydlivá Samantha chodí s Ianem. Ti dva se sice milují, ale Ian dává pořád raději přednost práci.

Kromě toho není schopen Samanthě říct, že ji miluje. Emoční nestabilita mu je s největší pravděpodobností blízká. Dívka už takhle nechce žít. Její taxi se srazí s dalším autem. Zemře…. Ian je nešťastný a uvědomí si, že bez Samanthy nemůže žít. Čte její deníček, ve kterém píše, jak moc Iana miluje a že mu složila písničku, ale stydí se mu ji zazpívat.

Ráno se Ian probudí a Sam je vedle něj. Všechno se mu jen zdálo. Den probíhá úplně stejně jako ve snu, Ian je nervózní a chce nehodě zabránit. Najde Samanthu a poví jí, že se děje něco zvláštního, ale ona mu nevěří. Chce odjet z Londýna. Zamíří se Sam do města, kde Ian prožil dětství, a jdou do starého domku, kde se pomilují. Ian Samantě stále opakuje, že ji miluje. Večer před jejím koncertem okopíruje písničku, kterou složila, a dá ji lidem v orchestru. Na závěr ji začnou hrát a Ian svou lásku požádá, aby zazpívala. Všichni tleskají a Sam je šťastná. Pak jdou na večeři, nasednou do taxíku…

Lásku na druhý pokus můžete sledovat na Prima love ve 20.05 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.