Nová telenovela na Prima Love. Nespoutaný anděl

Prima Love nasazuje novou telenovelu plnou lásky a nenávisti. Nespoutaný anděl vypráví o tom, jak se mladá dívka vyrovnává se svým traumatem... 28. ledna si její příběh užijete v českém dabingu každé pondělí až neděli!

Když se Maria de Jesus „Marichuy“ narodila, její matka si myslela, že umírá. Nechtěla nechat novorozeně na tomto světě bez péče, a proto je svěřila otci Anselmovi, knězi, který dal malou Marichuy do sirotčince. Když jí bylo čtrnáct, utekla a snažila se přežít na ulici. Uběhlo několik let… Jednoho dne na ni zaútočil opilec. Zážitek v ní vyvolal hluboký odpor k mužům. Od té doby mívala hrozné noční můry. Ujala se jí chudá pradlena Candelaria a starala se o ni jako vlastní matka. Marichuy jí pomáhala, jak jen mohla. Po čase se však pro mladické pochybení Marichuy ocitne před soudem. Čeká ji vězení, ale má naštěstí dobrého obhájce – psychoanalytika Juana Miguela San Romana. Je propuštěna do jeho péče. S terapeutovou dcerkou Mayitou a tchyní Onelií bydlí v jeho domě. Tchyni se Marichuy vůbec nelíbí a snaží se ji vyštípat. Jakmile vycítí, že se dívka začíná s Juanem Miguelem sbližovat, její úsilí nabude na intenzitě. Aby se vyhnul dalším problémům, pošle Juan Miguel svou svěřenku k soudci Patriciovi Velarde a jeho ženě Cecilii.Marichuy se ocitne ve světě plném intrik a nepřátelství. Podaří se jí najít pravou lásku a odhalit všechna tajemství minulosti? Její dobrota je opravdu andělská, a proto si mnozí myslí, že ji bude snadné zničit. Zapomínají však, že anděl dokáže porazit samotného ďábla. Proto si s andělskými bytostmi nezahrávejte!

Mexická hvězda Maite Beoriegui

Její celé jméno je Maite Perroni Beoriegui. Narodila se 9.3.1983 v Mexico City. Měří 160 cm.S jejími rodiči žila 12 let v Guadalajaře.Její otec se jmenuje Javier Perroni a má dva mladší bratry-Adolfa a Francisca. Má přítele,je to jeden z hudebníku RBD, Guido Laris.Jsou zasnoubeni a chtějí se až bude čas vzít. Jsou spolu už dva roky.Maite studovala na Televisa´s centro DE Eduacuion Artistica do roku 2000,ukončila pouze dva roky ze tří. Její vášeň je tanec a tak byla i součástí taneční reklamy pro jednu veleslavnou sportovní firmu. Před tím než dostala první šanci hrát v TV, hrála v několika divadelních hrách. Jako jediná z RBD dostala první šanci hrát až v Rebelde, kde se právě skupina zformovala. Stala se také hlavní tváří jedné kosmetiky. A její koníček je hraní na klávesy.

Telenovelu Nespoutaný anděl sledujte každé pondělí až neděli v 16.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.