Novinky na Love: Nový čas Gigolů a žhavá anketa!

Minulou sobotu Prima love odvysílala novou reality show Gigolové! Skandální náhled do života mužského eskortu můžete sledovat v novém čase. Na Prima love uvidíte druhý díl už od 23.25. A teď si pojďte zahlasovat, kdo z nich vám přijde nesympatičtější!

Gigolové jsou první reality show, která ukazuje necenzurovanou podobu života gigolů v Las Vegas. To, co pro ně znamená práce, je pro jejich klientky čistým potěšením. Provokativní televizní série sleduje příhody obyčejných mužů s velmi neobyčejným povoláním.

Co se takovým mužům honí hlavou, jaké ženy si Gigola vybírají? Uvidíte, že budete překvapeni. Pánové jsou poměrně chytrá sestava mužů a ještě k tomu umějí s ženami flirtovat. Někteří na to jdou galantně, jiní umí ženu zaujmout svou drzostí, někdy i klišé. Platilo by to na vás? To musíte zhodnotit samy.

Jaký typ muže si jako Gigola představujete? Sedí vám naši protagonisté vzhledově? Vyberte toho nejlepšího a hlasujte!

Žhavou anketu najdete TADY

Chcete vědět, co přesně v takové reality show uvidíte? Více informací se dozvíte tady:

Sledujte život Gigolů v sobotu ve 23.25 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.