Osmá řada Castla na zabití už se točí. Stana Katic něco málo prozradila!

Mnozí si užívají dovolených, Castle s Beckettovou jsou však od konce července zpátky v procesu! Právě v posledním červencovém týdnu odstartovalo natáčení 8. řady populárního seriálu. Ještě nedávno přitom visela ve vzduchu důležitá otázka? Bude Stana Katic alias Beckettová pokračovat?

Další díl premiérové 7. řady seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Happy Ending

Jako špagát napínala herečka dlouhé týdny nervy fanouškům i tvůrcům seriálu. Na podzim se totiž v jednom rozhovoru „zamýšlela“ nad tím, zda není dobré v nejlepším přestat a posunout se dál, pak dlouho „otálela“ s podpisem smlouvy na další řadu. Až v půli května, zhruba měsíc poté, co kývl její parťák Nathan Fillion, se všem ulevilo. Tehdy totiž vyšla zpráva, že se seriálem „nerozhodná“ herečka nesekne a má v kapse smlouvu na další řadu. Podrobnosti ohledně dlouhého rozhodování přitom prozradila teprve pár dnů zpátky!

Žádné drama

A výsledek? Katic pro Deadline.com jednak zdůraznila, že na podpis nové smlouvy nespěchala jednak proto, že měla rušné období a chtěla vše řešit až po konci sedmé řady, druhak pak pro ni byl podpis spolupráce na další řadě víc než „jen“ obchodní záležitostí. Přemýšlela například o tom, kam bude další řada směřovat. Což souviselo hlavně s odchodem showrunnera Andrewa Marlowa. „Podílel se na tvorbě charakteru (Kate), toho kým se stala. A byl součástí dialogu o tom, jak vytvářet silnou ženskou hrdinku,“ popsala pro Deadline.com Katic jeho roli při vývoji postavy odvážné vyšetřovatelky

Nalákala ji známá jména

Dobrý dojem na ni udělalo až jmenování „nových“ showrunnerů Alexiho Hawleye a Terence Paula Wintera. „Nabyla jsem pocitu, že postava je ´v bezpečí)´ i v další kapitole Castla. Byla jsem přesvědčená, že znají příběh i charakter. Terence spolupracoval na show od prvního dne a některé z pro mou postavu nejzajímavějších epizod napsal právě Alexi. A přestože jsou dychtiví vším „zatřást“ a zaměřit se na náročnější příběhy, budou zároveň chránit integritu té postavy,“ osvětlila Katic, co ji uklidnilo. To, že by osmá řada byla její opravdu poslední, nepotvrdila. Na diskuse o odchodu je prý zatím příliš brzy.

Tak šťastné natáčení přejeme! Jsme velice nedočkaví!

Další díl 7. řady seriálu Castle na zabití v úterý ve 20.15 na Prima love.

(-nov)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.