Paris Hilton bude poprvé pracovat! Uvidíte dnes na Prima love

Paris Hilton a Nicole Richie jsou profesionální dcery. Jejich zaměstnáním jsou večírky. Jenže pak jim vezmou kreditní karty a odvezou na farmu do Arkansasu. Reality show Zlaté holky se vrací na obrazovky Primy Love dnes v 18.55!

Z luxusu rovnou do kravína

Zlatý holky. Paris Hilton a Nicole Richie bez peněz a na venkově

Představte si, že se narodíte nechutně bohatým rodičům a jedinou vaší starostí je ty peníze utrácet. Pak vás s nejlepší kamarádkou pošlou na venkov. Místo návštěvy kosmetiky, budete kydat hnůj a konečně poznáte, co je to fast food. Úspěšná reality show vás provede novým životem Paris Hilton a Nicole Richie.

Z Los Angels rovnou do kravína

Zlatý holky je pořad, kde vystupují Paris Hilton, dědička hotelového impéria, a Nicole Richie, dcera muzikanta Lionela Richieho. Obě dvě neznají nic jiného než život v luxusu. V kuchyni měly vždy kuchařku, služky jim připravily oblečení, vyžehlily a vypraly. Jejich jedinou povinností je doplňování šatníků a nekonečné večírky...Jenže jednoho dne jim zabaví veškeré kreditní karty, mobilní telefony a odvezou je na rodinnou farmu v Altusu v Arkansasu.

Jsou ty holky z Marsu?

Budete se ptát sami sebe při sledování reality show, kde si tyto rozmazlené blond princezničky z vyšší společnosti zkusí, jaké je žít mezi obyčejnými lidmi, kteří musejí tvrdě fyzicky pracovat. Okusí naprosto odlišný životní styl. Učí se, jak plnit různé fyzické úkoly a nebát se ušpinit si ruce. Jenže otevřít i obyčejný pytel rýže, který má být pro celou rodinu je pro takové dámičky nadlidský úkol. Veškeré obaly jim přece otevíraly chůvy a kuchařky. Není divu, že o kuchyni a vaření slyšely pouze z doslechu. Zničí zásoby mléka, způsobí chaos v místní restauraci a zneužijí kreditní kartu svého zaměstnavatele...

Nicole Richie? Holka, co si umí vybrat své adoptivní rodiče

Na Marsu bychom museli žít my, pokud bychom neznali skandální Paris Hilton, profesionální pravnučku. Její nejlepší kamarádka Nicole Richie tak může působit poněkud nezajímavě. Chyba lávky. Nicole Richie se ve třech letech stala dcerou Lionela Richieho, známého amerického zpěváka. Jejím biologickým otcem je hudebník, který po nějakou dobu hrál s Lionelem Richiem. Ve třech letech dali rodiče Nicole na vychování Lionelu Richiemu a jeho manželce Brendě, protože se o ni nedokázali finančně postarat.

Nicole se tak dostala do světa . Na střední škole potkala právě Paris, která ji zasvětila do světa večírků a luxusu. Jak sama říká, tenkrát měla volnosti více, než bylo zdrávo. Během natáčení reality show drasticky zhubla a balancovala na hranici anorexie. Dnes má dvě děti se zpěvákem skupiny Good Charlotte. Paris v té době pro změnu randila s jejich basákem, těm ale vztah nevydržel déle než rok. Nicole není jen matkou, ale díky jejímu módnímu stylu se stala ikonou tzv. bohémského looku. Volné šaty splývající kolem těla, klobouky a vlasy zvlněné od moře ji zaručily kariéru v módním průmyslu. Dnes navrhla již několik úspěšných kolekcí.

Ve čtvrtek 3.1. ve 20: 50 můžete po skončení nového dokumentárního cyklu Nejšílenější úchylky sledovat, jak se Zlatý holky, Paris a Nicole, učí obstát v klasickém životě, ve kterém žijeme my každý den. Z Los Angels rovnou do kravína

Zlaté holky, show, kde vystupují Paris Hilton, dědička hotelového impéria, a Nicole Richie, dcera muzikanta Lionela Richieho. Obě dvě neznají nic jiného než život v luxusu. V kuchyni měly vždy kuchařku, služky jim připravily oblečení, vyžehlily a vypraly. Jejich jedinou povinností je doplňování šatníků a nekonečné večírky... Jenže jednoho dne jim zabaví veškeré kreditní karty, mobilní telefony a odvezou je na rodinnou farmu v Altusu v Arkansasu.

Paris Hilton bude poprvé pracovat

Budete sledovat reality show, kde si tyto rozmazlené blond princezničky z vyšší společnosti zkusí, jaké je to žít mezi obyčejnými lidmi, kteří musejí tvrdě fyzicky pracovat. Okusí naprosto odlišný životní styl.

Život Paris Hilton je pod dohledem médií. Foto: isifa.com

Učí se, jak plnit různé fyzické úkoly a nebát se ušpinit si ruce. Jenže otevřít i obyčejný pytel rýže, který má být pro celou rodinu, je pro takové dámičky nadlidský úkol. Veškeré obaly jim přece otevíraly chůvy a kuchařky. Není divu, že o kuchyni a vaření slyšely pouze z doslechu. Zničí zásoby mléka, způsobí chaos v místní restauraci a zneužijí kreditní kartu svého zaměstnavatele...

Nicole Richie? Holka, co si umí vybrat své adoptivní rodiče

Museli bychom žít na Marsu, abychom neznali skandální Paris Hilton, profesionální pravnučku. Její nejlepší kamarádka Nicole Richie tak může působit poněkud nezajímavě. Chyba lávky. Nicole Richie se ve třech letech stala dcerou Lionela Richieho, známého amerického zpěváka. Jejím biologickým otcem je hudebník, který po nějakou dobu s Lionelem Richiem hrál. Ve třech letech dali rodiče Nicole na vychování Lionelu Richiemu a jeho manželce Brendě, protože sami se o ni nedokázali finančně postarat. Nicole se tak dostala do velkého světa.

Na střední škole potkala právě Paris, která ji zasvětila do drahého životního stylu. Jak sama říká, tenkrát měla volnosti více, než bylo zdrávo. Během tohoto natáčení drasticky zhubla a balancovala na hranici anorexie. Dnes má dvě děti se zpěvákem skupiny Good Charlotte. Paris v té době pro změnu randila s jejich basákem, těm ale vztah nevydržel déle než rok.

Nicole není jen matkou, ale díky jejímu módnímu stylu se stala ikonou tzv. bohémského looku. Volné šaty splývající kolem těla, klobouky a vlasy zvlněné od moře jí zaručily kariéru v módním průmyslu. Dnes navrhla již několik úspěšných kolekcí.

Pobavte se každý všední den se Zlatými holkami v 18.55 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.