Patrick Dempsey z Chirurgů je čerstvě milencem Bridget Jonesové, ale své opravdové manželství zachránil!

Představitel Dereka Shepherda Patrick Dempsey má v těchto dnech patrně pořádný fofr. A také mnoho důvodů k radosti. Co je u oblíbeného fešáka nového? Seriál Chirurgové můžete vidět v neděli od 22.25 na Prima Love.

Stal se milencem Bridget Jonesové

Tak za prvé se Patrick momentálně pořádně věnuje propagaci svého nejnovějšího snímku – Dítě Bridget Jonesové. V pokračování životních peripetií svérázné Britky si zahrál cizince Jacka Qwanta, s kterým se Bridget vyspí na hudebním festivalu… A jeho hrdina se tak stane jedním ze (dvou) možných otců jejího dítěte. Tím dalším není nikdo jiný než Bridgetin bývalý – Mark Darcy. Jak tohle dopadne, můžete momentálně s hlavní hrdinkou rozlousknout v kině – minulý týden totiž snímek Dítě Bridget Jonesové vtrhl i do tuzemských kinosálů.

Zachránil své manželství

Důvod k radosti má nicméně Patrick i v soukromí, kde to ještě nedávno zřejmě dost skřípalo. Loni se totiž světem a internetem roznesla šokující zpráva – Patrick se po tehdy patnáctiletém manželství rozcházel se svou ženou Jillian! Nicméně nedávno se ukázalo, že dramatická situace má šťastný konec a pár zůstal spolu, neb na sobě pořádně zapracoval. A to patrně doslova, neboť Dempsey prohlásil, že manželství mu zachránila i spousta sexu, který se svou ženou má.

S maskérkou Jillian Fink Dempsey vychovává tři děti – čtrnáctiletou Talulu a devítiletá dvojčata Darbyho a Sullivana. A právě s kluky Patrick Dempsey před pár dny vyrazil i na show Jimmyho Kimmela.

Připravuje rodinnou večeři

Na rodinných vztazích zapracuje i “Patrickův” Derek Shepherd v seriálu Chirurgové. Pozve totiž na večeři Maggie, dlouho neznámou sestru Meredith, a také Richarda Webbera, který je Magiiným biologickým otcem. Meredith přitom z večeře patrně není úplně nadšená… Jak to dopadne?

Uvidíte v dalším dílu seriálu Chirurgové v neděli od 22.25 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.