Podívejte se na P. S. Miluji tě v archivu PrimaPlay!

Romantický film, kde září oscarová herečka Hilary Swank a statný Gerard Butler, má u diváků a divaček velký úspěch. PrimaPlay vám teď nabízí možnost podívat se na P. S. Miluji tě, kdykoliv budete chtít. V kteroukoliv hodinu film naleznete v našem videoarchivu.

Snímek s Hilary Swank, jež vyhrála Oscara za drama Kluci nepláčou, rozehrává příběh o tom, jaké to je ztratit svou životní lásku. Gerard Butler si jako zábavný manžel a milenec umí užívat života, na rozdíl od Hilary, která je neustále nespokojená. Chtěla by větší byt, možná děti... Stane se jí to, co se většinou stává: neuvědomuje si, jak jsou spolu vlastně šťastní. Přestože film začíná smrtí Butlera, Gerard provází Hilary dál, aby jí ukázal cestu, jak znovu začít žít.

Snímek můžete vidět on-line v našem videoarchivu PrimaPlay do 26. 5. Užijte si tak trochu bolestnou romantiku s životní myšlenkou, která vám alespoň na chvíli pomůže si pár věcí uvědomit.

P. S. Miluji tě naleznete TADY.

Proč má snímek takové kouzlo? Jací jsou Gerard Butler a Hilary Swank? Na to jsme se snažili odpovědět TADY.

Víte, že Gerard Butler si i přesto, že je filmová hvězda, natočil jen tak pro radost svůj vlastní Harlem Shake?

VIDEO najdete TADY.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.