Poznejte nové mužské hvězdy Primy love!

Je to dvojka, kterou pohledáte. Premiéroví Dva muži zákona to umí rozbalit a navíc to jsou vtipní. Seriál v Německu naprosto převálcoval svou sledovaností všechny ostatní. A bylo to hlavně kvůli jeho postavám, které scenáristé vyrýsovali do dokonalosti!

Přestože scenáristi nepřišli s ničím novým, ale vsadili na totální filmovou klasiku. Dva muži, kteří by se navzájem chtěli zabít, na sebe na druhou stranu nedají dopustit a pojí je kromě společného zaměstnání také hluboké přátelství. Markus a Carl patří přesně mezi ty mužské filmové dvojice, jako jsou Mizerové nebo Kžižovatky smrti.

Poznejte Marcuse a Carla!

Markus Maiwald (Jörg Schüttauf)

Je rozvážnější, klidnější, a než se vrhne do akce, raději přemýšlí. Na první pohled vypadá jako rodinný typ, který za všech okolností myslí na ženu a děti. Nebezpečí není úplně jeho živlem. Parťák Carl mu někdy leze na nervy, ale udělal by pro něj všechno.

Carl Berger (Dominic Boeer)

Je divoký, impulzivní a nespoutaný. Do akce se vrhá po hlavě. Usedlému životu se spíš vyhýbá. Nebezpečí je jeho živlem. Parťák Markus je mu někdy pro smích a jindy mu leze na nervy, ale udělal by pro něho všechno.

Znáte německé herce?

Sympaťák Jörg Schüttauf

Sympatický padesátník se narodil v německém městě Chemnitz a hercem se stal už v šesti letech, když ho jeho učitelka ze základní školy poslala do dětského divadla. Má rád ježdění na kole a na kánoi. V seriálu Místo činu si zahrál kriminalistu Fritze Delwa.

Fešák Dominic Boeer

Atleticky založený pětatřicátník pochází z německého Warsteinu. Má syna s australskou tanečnicí, choreografkou a specialistkou na výživu Alexandrou Hipwell. Zahrál si policistu Larse Pöhlmanna v krimi Soko Wismar, které je spřízněné se seriály Soko Vídeň, Vraždy v Kitzbühelu a Speciální tým Kolín.

Sledujte nový seriál ve čtvrtek na Prima love ve 23.00!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.