Poznejte nové mužské hvězdy Primy love!

Je to dvojka, kterou pohledáte. Premiéroví Dva muži zákona to umí rozbalit a navíc to jsou vtipní. Seriál v Německu naprosto převálcoval svou sledovaností všechny ostatní. A bylo to hlavně kvůli jeho postavám, které scenáristé vyrýsovali do dokonalosti!

Přestože scenáristi nepřišli s ničím novým, ale vsadili na totální filmovou klasiku. Dva muži, kteří by se navzájem chtěli zabít, na sebe na druhou stranu nedají dopustit a pojí je kromě společného zaměstnání také hluboké přátelství. Markus a Carl patří přesně mezi ty mužské filmové dvojice, jako jsou Mizerové nebo Kžižovatky smrti.

Poznejte Marcuse a Carla!

Markus Maiwald (Jörg Schüttauf)

Je rozvážnější, klidnější, a než se vrhne do akce, raději přemýšlí. Na první pohled vypadá jako rodinný typ, který za všech okolností myslí na ženu a děti. Nebezpečí není úplně jeho živlem. Parťák Carl mu někdy leze na nervy, ale udělal by pro něj všechno.

Carl Berger (Dominic Boeer)

Je divoký, impulzivní a nespoutaný. Do akce se vrhá po hlavě. Usedlému životu se spíš vyhýbá. Nebezpečí je jeho živlem. Parťák Markus je mu někdy pro smích a jindy mu leze na nervy, ale udělal by pro něho všechno.

Znáte německé herce?

Sympaťák Jörg Schüttauf

Sympatický padesátník se narodil v německém městě Chemnitz a hercem se stal už v šesti letech, když ho jeho učitelka ze základní školy poslala do dětského divadla. Má rád ježdění na kole a na kánoi. V seriálu Místo činu si zahrál kriminalistu Fritze Delwa.

Fešák Dominic Boeer

Atleticky založený pětatřicátník pochází z německého Warsteinu. Má syna s australskou tanečnicí, choreografkou a specialistkou na výživu Alexandrou Hipwell. Zahrál si policistu Larse Pöhlmanna v krimi Soko Wismar, které je spřízněné se seriály Soko Vídeň, Vraždy v Kitzbühelu a Speciální tým Kolín.

Sledujte nový seriál ve čtvrtek na Prima love ve 23.00!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.