Příběhy ze života na Prima love: dvě obyčejné ženy bojují o přežití

Na Prima love vás každou sobotu čeká příběh ze života, a tentokrát je více než reálný. Dvě obyčejné ženy, které se snaží během životního shonu jen přežít. Problém je, že osud rozhodl, že přežije jen jedna. Snímek Směr smrt uvidíte v sobotu ve 20.05.

Na Prima love uvidíte další kanadský thriller, který vám bude brnkat na nervy. Ve 20.05 sledujte napínavý film Směr smrt, který vypráví o tom, když osud zkříží cestu osamělé matce a velmi zaměstnané manažerce. Obě při každodenní honbě za lepšími zítřky nakonec kvůli spěchu ztratí mnohem více. Jejich životy plné stresu se v jeden den několikrát propletou, ale jeho konce se může dožít jen jedna.

Beth má syna na vozíku a nůž u krku od šéfa

Beth Wellandová je rozvedená a vychovává syna Benjiho, který je na vozíku, protože má rozštěp páteře. Tento den má Benji desáté narozeniny. Beth musí do práce, a proto veze milovaného syna k jeho otci. Večer plánují setkání a oslavu. Beth pracuje jako sekretářka v advokátní kanceláři. Má špatné vztahy se šéfem. Přijede pozdě kvůli dopravní zácpě, nestihne převzít důležitou zásilku a den se promění v pekelnou honičku. Zásilku však musí sehnat, jde o čas. Aby toho nebylo málo, zlobí ji motor a nemůže nastartovat. Vedro je opravdu úmorné a doprava houstne…

Diana živí celou rodinu, a pak zjistí, že je těhotná

Další tragédie se objeví u Diany, která v sobě nese jedno tíživé tajemství, které rodině přivodí akorát další trable. Diana Burkeová je velice zaměstnaná žena. Její muž přišel o práci, a proto živí rodinu. Má dvě děti – třináctiletého Nathena a jedenáctiletou Breannu. Pospíchá do práce, čeká ji velice důležitá prezentace a natáčení reklamy. Dovídá se, že když všechno dobře dopadne, bude povýšena. Vypadá nervózně, což je způsobeno tajemstvím, které skrývá. Je těhotná a nikdo to ještě neví. Ve hře je příliš. Pendluje z práce na natáčení a naopak. Do všeho zmatku jí volají ze školy, že má u sebe Nathan střelnou zbraň. Je podmínečně vyloučen.

Dceři Breanně je špatně, zůstala doma s nezaměstnaným otcem. Ten však údajně odešel na pohovor. Když však Diana zaveze Nathena domů, dorazí i manžel, ale z golfu, což jí na pohodové náladě nepřidá. Musí rychle zpátky do práce, kde je nepostradatelná. Je zase v plném nasazení. Do toho zavolá Breanna, že dostala první měsíčky a neví, co má dělat…

Jak se životy těchto dvou žen střetnou? Podívejte se na thriller Směr smrt ve 20.05 na Prima love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.