Reality show na Prima love: Krásky proměňují tyhle stydlivé geeky v okouzlující muže

Už tu bylo zaměření na zpívání, tancování, přežití ve vile, vědomostní nebo fyzické dovednosti. Co když to ale smícháme dohromady a na jednu stranu barikády dáme rozené geeky a na druhou trochu hloupější, za to ale jedny z nejkrásnějších dívek světa?

Jedinečná reality show, která nemá obdoby, přináší zápolení dvou opravdu výjimečných skupin. Ty pak společně soupeří o to, kdo na konci pozvedne vítězný pohár a 250 tisíc dolarů. Jenže nejde pouze o cenu. Jde o kompletní přeměnu. A pokud vás zajímá, kdo se bude měnit nejvíce, čtěte dál.

Dle slov producentů je reality show Krásky vs. šprti také hodně sociální experiment a je zajímavé vidět, jak se z počítačově zaměřených kluků stávají sociálně oblíbení jedinci, jež nezkazí žádnou zábavu. V proměnách ze žabáků v šarmatní prince jim pak pomáhá skupina krásných dívek, které se mohou zdát hloupé, ale o to víc jsou krásné.

I dívky v reality show ukazují, že to nejsou chladné krásky, které touží jen po krásných fotbalistech. Mladé geeky sice představí světu jako okouzlující gentlemany, jejich duše se ovšem příliš nemění. Jen se ukážou světu v poněkud jiném světle.

Odbourá osmnáct soutěžících stud a vyjdou ze svých škatulek?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.