Renée Zellweger se jako Holka z města pokusí přežít na venkově!

Čekejte nečekané. Stejně jako Renée Zellweger ve filmu Holka z města. Ta má svůj život perfektně nalinkovaný do doby, dokud se neocitne v drsné Minnesotě, kde potká svou lásku. Sžít se s touto společností bude však chtít pevné nervy a smysl pro humor. Holku z města uvidíte v neděli ve 20.15 na Primě

Romantická komedie film Holka z města (2009) těží většinu svých vtipů z faktu, že hlavní hrdinka Lucy žije na téměř permanentním slunci v Miami na Floridě a neví nic o drsném životě v mrazivé Minnesotě. Mladé manažerce, která je zvyklá na městský život, lodičky na vysokých podpatcích a luxusní kostýmky, to po příletu na americký „venkov“ připadá, jako by se ocitla na jiné planetě. Je jí pořád zima a nerozumí humoru místních lidí. Zato tu potká někoho, kdo změní její život.

Vysoce postavená manažerka Lucy Hillová (Renée Zellweger) se dobrovolně přihlásí na náročnou práci. Restrukturalizovat továrnu, která nemá dobré finanční výsledky. Tuší, že by za to mohlo být povýšení. Jenže když se dozví, že ona továrna leží 2500 kilometrů daleko v zamrzlé Minnesotě, poklesne jí čelist. Složitě si zvyká na rázovité postavičky v továrně i ve městě. Ti lidé jsou tak jiní. Ještě víc jí však vadí všudypřítomný sníh, mráz a zima.

Věci se ale začnou hýbat, když je jí na večírku představen pohledný mladík Ted Mitchell, ukáže se totiž, že ani zaťatá městská manažerka není úplně z ledu. I v tak mrazivém počasí přeskočí jiskřička. Když v tom přijde z centrály rozkaz, aby továrnu uzavřela, pracovníky propustila. Tím ale přijde o práci spousta lidí z města, které začínala mít ráda. Jak to dopade s městečkem a továrnou? A jak se vyvine rodící se láska mezi Lucy a Tedem? Půjde každý svojí cestou?

Na pohodový a výborně obsazený romantický film Holka z města se podívejte v neděli ve 20.15 na Prima love!

Bude vás bavit:

  • Zimní venkovní scény, které se mají odehrávat v městečku New Ulm v Minnesotě se ve skutečnosti natáčely v kanadském Winnipegu.
  • Teploty při natáčení dosahovaly až –55° C, na což si stěžovali hlavně herci, kteří zimou opravdu trpěli.
  • Harry Connick Jr., který hraje hlavního hrdinu Teda v jedné televizní show říkal: „Jsem velký fanoušek Renée. Chtěl jsem logicky vypadat co nejlíp. Ale copak můžete vypadat sexy, když máte na sobě osm vrstev oblečení a z vousů vám padají rampouchy? Příště chci s Renée točit romantickou komedii někde na Bahamách, abych mohl být v tričku nebo do půl těla.“ Taky se těšíme!
  • Herec J. K. Simons, kterého čeští diváci mohou znát z televizního seriálu Closer, přibral pro roli předáka v minnesotské továrně 20 kilo.
  • Někteří zlí kritici tvrdí, že Renée Zellweger už je na role v romantických komediích stará. Dobře, je pravda, že první zamilované filmy točila už v polovině 90. let. Přesto v blond mikádu vypadá skvěle a obří teplé kombinézy jí sluší stejně jako šik kostýmky a boty na jehlách.

(tes)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.