Rizzoli & Isles: Hrdinky jsou na cestách a Sasha za kamerou.

Trochu netradiční je aktuální díl populárního seriálu. Maura Isles a Jane Rizzoli si tentokrát musí balit saky paky! Co se stalo? Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Hurá za sluníčkem

Nebojte, nikdo je nevyhodil. Naopak. Vrhnou se na další případ, který je zavede na cesty. Dámy tentokrát čeká práce ve slunném Los Angeles!

Krádež identity

Mauře se totiž dostala na stůl mrtvola muže, který žil pod cizí identitou. A stopy vedou právě do L.A., kde kvete výnosný obchod s identitami lidí, kteří žijí doslova na okraji společnosti. Mauře a Jane nezbývá, než rozplést pavučinu zločinného byznysu.

Před kamerou, za kamerou

A teď malý pohled do zákulisí natáčení seriálu… Nedávno jsme psali o tom, že v rámci sedmé řady bude jeden z dílů režírovat Angie Harmon. Podobnou zkušenost ale absolvuje i její parťačka a kolegyně Sasha Alexander! Na svůj Instagram hodila i pár fotek ilustrujících její dobrodružství! Začala fotkou s podklady ke “svému” dílu.

Sasha a scénář; foto: Instagram.com

A přidala i pár momentů ze samotného natáčení. Na režisérský debut se zjevně vrhla s úsměvem a dost si ho užívá!

Ze Sashy se stala na chvíli i režisérka; foto: Instagram.com

Navíc během práce nepodceňuje ani roli odpočinku.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.