Romantický příběh z Afriky Johanna a dobroduh pokračuje v neděli na Love

Romantický příběh z Afriky, který diváci a divačky mohli vidět minulý týden, pokračuje. Johanna, která zdědila v Africe kliniku po svém otci, se v magické zemi už usadila. Netuší ale, že přicestuje žena, která s jejím životem pěkně zamotá.

Druhé pokračování romantického filmu o doktorce Johanně můžete vidět už v neděli na Prima love ve 20.15. Johanna se rozešla s přítelem a potkala muže, za kterého by dala ruku do ohně, i tak má její život do ideálu daleko. Zůstala v Africe a chce pokračovat v práci svého otce. Nemá však na růžích ustláno. Neustálé konflikty s Thomasem i s pomocnicí Rosií ji frustrují a cítí se osamělá…

Jak se Johanna dostala do Afriky?

Dr. Wilhelm Zarrmann před lety opustil zavedenou německou kliniku a rozjel projekt nemocnice pro chudé domorodce v bohem zapomenuté části Jižní Afriky. Protože ví, že teď už mu moc života nezbývá, napíše své dceři Johanně, aby přijela. Johanna řídí v Německu kliniku se svým snoubencem Michaelem Kiollem, který ji sem teď také doprovází a snaží se zabránit přestěhování společnosti. Doktor Zarrmann bohužel umírá těsně před jejich setkáním, ale jeho pravá ruka, dobrodruh a pilot Thomas Marrach, je odhodlaný zadržet ji tu tak dlouho, než zde bude zajištěna potřebná péče – a kdo ví, třeba se Johanna rozhodne otcovu nevýdělečnou kliniku přece jen převzít...

Podobné články

Co uvidíte v dalším pokračování?

Každý den Johanna čelí náročným situacím, což zrovna neprospívá jejímu vztahu s Thomasem. A aby toho nebylo málo, jednoho dne se tu objeví Martina, turistka v nouzi, která vnese zmatek nejen na kliniku, ale i mezi Johannu a Thomase. Jaké tajemství skrývá krásná cizinka, která se tak najednou objevila v tomto zapadlém koutě světa?

Kdo je fešný Thomas? Němec, který vyrůstal u českých hranic

Také se ptáte, kdo je tím fešným krasavcem z exotické Afriky? Thomase hraje německý herec Kai Schumann. Kai se narodil před osmatřiceti lety v Drážďanech ve znamení Lva. Vyrostl v Plauenu v Sasku poblíž česko-německých hranic. Měří 186 cm a hovoří plynně anglicky. Po vystudování herecké konzervatoře získal v letech 1999–2001 stálé angažmá v divadle v Tübingenu. V letech 2001–2005 byl členem souboru městského divadla ve Stuttgartu. Mezi jeho koníčky patří: šerm, judo, karate a hra na tubu. Kai žije s manželkou odděleně a má syna.

Podívejte se na romantické pokračování filmu Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda v neděli ve 20. 15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.