Romantický příběh z Afriky Johanna a dobroduh pokračuje v neděli na Love

Romantický příběh z Afriky, který diváci a divačky mohli vidět minulý týden, pokračuje. Johanna, která zdědila v Africe kliniku po svém otci, se v magické zemi už usadila. Netuší ale, že přicestuje žena, která s jejím životem pěkně zamotá.

Druhé pokračování romantického filmu o doktorce Johanně můžete vidět už v neděli na Prima love ve 20.15. Johanna se rozešla s přítelem a potkala muže, za kterého by dala ruku do ohně, i tak má její život do ideálu daleko. Zůstala v Africe a chce pokračovat v práci svého otce. Nemá však na růžích ustláno. Neustálé konflikty s Thomasem i s pomocnicí Rosií ji frustrují a cítí se osamělá…

Jak se Johanna dostala do Afriky?

Dr. Wilhelm Zarrmann před lety opustil zavedenou německou kliniku a rozjel projekt nemocnice pro chudé domorodce v bohem zapomenuté části Jižní Afriky. Protože ví, že teď už mu moc života nezbývá, napíše své dceři Johanně, aby přijela. Johanna řídí v Německu kliniku se svým snoubencem Michaelem Kiollem, který ji sem teď také doprovází a snaží se zabránit přestěhování společnosti. Doktor Zarrmann bohužel umírá těsně před jejich setkáním, ale jeho pravá ruka, dobrodruh a pilot Thomas Marrach, je odhodlaný zadržet ji tu tak dlouho, než zde bude zajištěna potřebná péče – a kdo ví, třeba se Johanna rozhodne otcovu nevýdělečnou kliniku přece jen převzít...

Podobné články

Co uvidíte v dalším pokračování?

Každý den Johanna čelí náročným situacím, což zrovna neprospívá jejímu vztahu s Thomasem. A aby toho nebylo málo, jednoho dne se tu objeví Martina, turistka v nouzi, která vnese zmatek nejen na kliniku, ale i mezi Johannu a Thomase. Jaké tajemství skrývá krásná cizinka, která se tak najednou objevila v tomto zapadlém koutě světa?

Kdo je fešný Thomas? Němec, který vyrůstal u českých hranic

Také se ptáte, kdo je tím fešným krasavcem z exotické Afriky? Thomase hraje německý herec Kai Schumann. Kai se narodil před osmatřiceti lety v Drážďanech ve znamení Lva. Vyrostl v Plauenu v Sasku poblíž česko-německých hranic. Měří 186 cm a hovoří plynně anglicky. Po vystudování herecké konzervatoře získal v letech 1999–2001 stálé angažmá v divadle v Tübingenu. V letech 2001–2005 byl členem souboru městského divadla ve Stuttgartu. Mezi jeho koníčky patří: šerm, judo, karate a hra na tubu. Kai žije s manželkou odděleně a má syna.

Podívejte se na romantické pokračování filmu Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda v neděli ve 20. 15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.