Ryan Reynolds se pokusí na Love oživit vzpomínky

Hollywoodský krasavec Ryan Reynolds si zahraje mladého otce, který je čerstvě po rozchodu a začíná se rozpomínat na svůj život před manželstvím. Někdy totiž zapomeneme na velkou lásku před (jinou) velkou lásku. A hodlá vše napravit. Uvidíte v neděli ve 20.15 na Love!

Třicátník z Manhattanu Will Hayes se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech – o dívce ze sousedství Emily, o nejdůvěrnější přítelkyni April i o volnomyšlenkářské Summer. Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci.

Will Hayes pracuje v reklamní agentuře a je uprostřed rozvodového řízení. Jedinou jeho radostí je jeho desetiletá dcera Maya. Maya a její spolužáci právě absolvovali první přednášku o sexu, což vyvolalo povyk, a Maya se začne vyptávat na otcův milostný život. Nakonec se jí povede z táty dostat příběh o jeho třech životních láskách. Will má právo změnit jména v příběhu, a Maya musí uhádnout, která z žen je její matkou.

Will nejprve mluví o své lásce z domova, o Emily. On se kvůli kariéře přestěhoval do New Yorku, ona zůstala v Madisonu. Když Will odjíždí, Emily mu dá dárek pro svoji kamarádku Summer, která žije v New Yorku. Will se má stát členem propagačního týmu Billa Clintona při volbě prezidenta. V práci si najde přátele a seznámí se s April...

Jak to však dopadne s jeho životem "před manželstvím"? Povede se mu vzpomínky oživit? To uvidíte na Prima love již tuto neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.