Sběratelé kostí: Top 5 míst k hledání mrtvol

Kůstka hledá zbytky těla i v latríně, a ta asi nepatří mezi nejlepší místa k práci... Ale ona má prostě smůlu, seriál Sběratelé kostí jí dává zabrat. Přesvědčte se sami!

Tak se podíváme na ta nejhorší místa k práci, jaká vás můžou potkat:

1. Mrtvola v mrtvole?

Těla na pláži, na poli, na silnici mají jednu velkou výhodu, jsou snadno odhalitelná a člověk se k nim snadno dostane. Těžší je, když se k nim musí probojovat, například tak, že hledá mrtvolu v mrtvole. V tomto případě šlo naštěstí jen o medvěda, ale lidem s lehkým žaludkem stačí málo.

2. Jezero čisticích prostředků

Dr. Brennanová je forenzní antropoložka a potřebuje ke své práci kosti. S tím souvisí, že všechny oběti, které zkoumá, jsou v různých stadiích rozkladu. Někteří vrahové se přitom snaží, aby šly věci rychleji, v jednom případě si pachatel napomohl vanou plnou domácích čisticích prostředků! Taková koupel by zaručeně trumfla i ty nejzdravější/nejsmradlavější bahenní lázně.

3. Skládka

Popeláři se nikdy nedostanou na špici nejvyhledávanějších profesí. Zato u nás se do popředí dostanou. Prohledávat tuny odpadků, plesnivějící jídlo a mrtvé krysy, abyste nakonec našli mrtvého člověka? To vylepší den až ve chvíli svého konce.

4. Dětské miss a la panenky Chucky

Ačkoliv najít lidské ostatky u dálnice vedle odpadního potrubí také není žádná slast. Tentokrát se však nacházíme ve světě dětských Miss, a kdo je jednou viděl, tak ví, o čem mluvíme. Ta děcka vypadají jako upravenější verze panenky Chucky.

5. Latrína

Na vrchol patří jednoznačně pán z latríny. Představa, že v něčem takovém hledáte ty nejmenší důkazy jako třeba lidské vlasy, vás nutí odvracet zrak od obrazovek. Hledat jehlu v kupce sena je proti tomu procházka růžovým sadem.

Na případ Kůstky, která se musela hrabat v latríně, jsme se soustředili zde. Podívejte se a nenechte si ho ujít ve středu na Prima love ve 21.20!

Klára Drahotová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.