Sběratelé kostí: Zemřel gurmán kvůli menu?

Tentokrát to bude o chuti. Svým způsobem. Právě chuť totiž mohla být motivem vraždy, která přistane Kůstce a Boothovi na stole. Nebo spíš to, že někomu nechutnalo….

Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Smrt hvězdy

Tým Jeffersonova institutu má tentokrát opět co do činění se showbyznysem. Někdo totiž zabil další televizní celebritu – tentokrát se jedná o slavného kuchaře. A Kůstka a spol. možná vraha znají.

Moc ho neoslnili

Podezřelým podnikem se totiž brzy stane restaurace, kde si právě členové týmu s oblibou dávají do nosu. Oběť však měla zřejmě jiné chutě a menu podniku ošklivě pohanila. Což může být pro provozovatele motiv jak hrom! Anebo bylo všechno úplně jinak?

Žehlí si svědomí

Kromě dalšího případu se však můžete těšit i na pokračování Boothova osobního dramatu. Booth si totiž, poté, co v minulém díle podlehl svodům hazardu, zkouší tak trochu vyžehlit svědomí… Kůstku však jen tak neoblafne!

Další díl seriálu Sběratelé kostí už v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.