Seriály a filmy

19. července 2014 08:00

Petra Kloidová

Sladké pokušení! 3 nejlepší recepty na domácí zmrzlinu

Tento víkend bude extrémní horko, které si budeme snažit přežít různými způsoby. Jedním z nich je zmrzlina. Inspirujte se těmi nejlepšími recepty na domácí zmrzlinu!

Zmzrlina je to nejlepší, co vás v horkém létě může potkat. Ať už je točená, kopečková, v kelímku, či z mrazáku. Není nic lahodnějšího než zmrzlina roztékající se po jazyku a chladící celý krk. My už vám dlouho nebudeme dělat chutě, protože léto je od toho, abyste si ty nejlepší zmrzliny udělali sami. A tyhle jsou domací! Nenechte se odradit cizím názvem, není to tak horké, jak by se mohlo zdát!

Teď se však podívejte na ty nejlepší zmrzliny, které si můžete udělat sami doma. Není to nic těžkého. Vybrali jsme pro vás pět nejlepších receptů!

1) Gelato Con Aceto Balsamico

Když začnou konečně horké letní dny, není lepšího osvěžení, než lahodná zmrzlina s čerstvým ovocem. Ozvláštněte ji balzamikovým octem, budete překvapeni nevšední chutí.

RECEPT najdete tady

2) Mátová zmrzlina

Mátová zmrzlina. Foto: isifa.com

Mít po ruce zmrzlinu je vždy dobře. A nejlepší je mít doma tu vlastnoručně vyrobenou. Stačí pár ingrediencí, trocha času a jinou už nebude nikdy chtít.

RECEPT najdete tady

3) Mangový sorbet

Mangový sorbet. Foto: isifa.com

Není nic lahodnějšího než doma vytvořený mangový sorbet. Plnější a ovocnější chuť nenajdete.

RECEPT najdete tady

dobrou chuť.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.