Seriály a filmy

3. června 2015 12:00

Gabriela Gabrielová

Speciální Výměna manželek z USA! Lovci UFO vs. médium, které mluví s duchy

Americká Výměna manželek přináší ještě větší zážitek než ta tuzemská. Páry, které se mění za velkou louží, přinášejí do každé nové rodiny větší balíček emocí, než na jaké jste zvyklí. To se nemění ani ve sté, speciální epizodě, která je právě teď ke zhlédnutí na PrimaPlay!

Do Výměny se vrací atypická rodina z Colorada, jež žije vysoce adrenalinový život. Mayumi se stará o tři potrhlé kluky a svého manžela, který nahání tornáda a nyní se zajímá o UFO. Na druhou stranu do této rodiny přijde matka Sheryl, praktikující médium. Sama hovoří s duchy, vidí do minulosti a do budoucnosti, například svým synům předpověděla zářnou budoucnost a podle toho se také rodina řídí. Její manžel tráví čas doma a stará se o všechny domácí povinnosti.

V čem je tato Výměna vlastně speciální? No hlavně v tom, že se na konci potkají nejen rodiče, ale poprvé si proti sobě sednou i děti z obou rodin! Opět dojde na silné emoce a hádky. Navíc se ztratí jeden ze synů lovců tornád, který dle všeho vyletí do atmosféry…

Výměnu sledujte na kanálu Prima love a ze záznamu ZDE na: PrimaPlay!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.