Talent, ale i drogy. Znáte slavný mužský klan Douglasů?

Neděle se už pár týdnů na Prima love line v douglasovském stylu. Kirk Douglas a jeho syn Michael jsou herecké legendy, které nestárnou. Nebo jejich filmy. Ale znáte všechny Douglase, které nám nabídl showbyznys? Mají mezi sebou i černou ovci rodiny...

Ve světě showbyznysu známe tři Douglasy. Nejstaršího otce a dědečka jste už mohli vidět na Prima love v romantické kovbojce Muž od Sněžné řeky. Rodiče Kirka Douglase, rodným jménem Isura Danieloviče Děmského, do Ameriky emigrovali jako chudí Židé z Ruska.

Nejstaršímu z Douglasů je nyní devadesát sedm let a za svůj dlouhý život herce a filmového producenta zažil hodně barevných životních zkušeností. Ať už příjemných, jako ocenění Oscarem za celoživotní přínos, nebo zlých, jako byla smrt syna Erica, taktéž herce, jehož mrtvé tělo v roce 2004 našli v jeho vlastním bytě. Eric Douglas, herec a komik, se předávkoval smrtící kombinací alkoholu a léků proti bolesti.

Michael Douglas a jeho základní instinkt na perfektní role

Michael se narodil do umělecké rodiny Kirka a úspěšné britské herečky Diany Dill. Společně se svým bratrem, filmovým producent Joelem, si tatínka příliš neužili. Po třech letech manželství je opustil a odešel za ženou svého života, reklamní agentkou Anne Budyens, s níž měl syny Erica a Petera. Přesto mají Kirk s Michaelem velice dobré vztahy.

Úspěšný herec a lidský bojovník

Michael po Kirkovi nezdědil jenom důlek na bradě a zarputilý výraz, ale hlavně talent na to převádět lidské osudy na filmové plátno.

Je (zatím ještě stále) podruhé ženatý s irskou herečkou Catherine-Zeta Jones, která mu byla po boku ve chvíli, kdy trpěl rakovinou krku, přestože se u ní v té chvíli rozvinula bipolární porucha. Jeho herecká kariéra je ověnčená dvěma Oscary, třemi Zlatými glóby a přestižní divadelní cenou Tony.

V neděli ho můžete vidět na Prima love ve 20.15 v populárním dobrodružném filmu Honba za klenotem Nilu, kde vytvořili úžasný pár s Kathleen Turner!

Douglas a Kathleen Turner byli velice divokou dvojicí. Foto: archiv Prima

Michael Douglas byl také hvězdou mnoha erotických thrillerů. Pamatujete si na všechny jeho sexy herecké partnerky?

Povedený synek a vnuk Cameron Douglas

Cameron Douglas je pěkné kvítko. Foto: isifa.com

Že Camerona neznáte? Samozřejmě, že ne. Pětatřicetiletý Cameron Douglas si momentálně odpykává trest za distribuci drog. Jelikož ho v roce 2011 nachytali přímo ve vězení, jak obchoduje s velkým množstvím heroinu, dostal dalších pět let k dobru.

Cameron je synem Michaela Douglase z prvního manželství (jeho matka je Diandra Luker), své geny nezapře, snažil se být hercem, ale nepříliš úspěšným. Ještě předtím, než se dostal do vězení, natočil pět filmových snímků, které nezabodovaly ani u diváků, natož u filmových kritiků. Cameron je jasný případ, že ne vždy fungují konexe slavných otců...

Nezapomeňte se podívat na dobrodružnou podívanou Honba za klenotem Nilu na Prima love v neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.