Tenhle kluk vypadá jako mladý Leo DiCaprio!

Naše přání se vyplnila. Stýská se vám taky po časech, kdy se potápěl Titanic a Leo svýma modrýma očima a blond patkou propaloval filmová plátna v kinech, zatímco se dívky a ženy pomalu roztékaly do svých sedaček? Mladý Leo má dvojníka. Podívejte se na něj.

Samotného DiCapria byste už z dob Titanicu nepoznali. V momentální době jsou indicie na rozpoznání jednoho z nejlepších herců na světě jediné – vousy, břícho a blonďatá modelka Victoria´s Secret. To všechno se děje nejlépe na jedné z jeho jacht.

Ačkoliv jsou časy klukovské krásy Lea pryč, není všem dnům konec. Jednadvacetiletý Švéd Konrad Annerud silně připomíná dnes už čtyřicetiletého Lea v jeho neodolatelném mládí. Konrada média objevila na sociální síti Instagram, kam dal několik fotek, kde je Leovi hodně podobný.

"Lidé mi často říkali, že vypadám jako on, hlavně když jsem pracoval v nočním baru jako barman," říká a zároveň dodává, že mu takové označení dělá radost. A my se nedivíme.

A teď se podívejte na fotky Konrada:

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Instagram. com

Instagram.com

Tak co na něj říkáte?

Opravdového Lea můžete vidět na Prima love v Titanicu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.