Seriály a filmy

11. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Tři praštěné, ale romantické okamžiky Kate a Castla!

Další práce pro Castla a Beckettovou. Než se s nimi v úterý pustíte do dalšího kriminalistického dobrodružství, připomeňte si pár romantických (a tak trochu praštěných) momentů hlavních hrdinů, a teď už i manželů. Chemie mezi nimi prostě nemá chybu!

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý od 20.15 na Prima Love.

Ano!

Pěkně „zostra“ začala šestá řada seriálu. Právě v prvním díle totiž na houpačkách požádal Richard Castle Kate o ruku. Ačkoliv její první reakce byla (a není se čemu divit) poněkud bouřlivá, nakonec to dopadlo parádně. A nechyběl ani okouzlující úsměv Stany Katic.

Zpátky do čtyřicátých let

Velice originálně se ve 14. díle 4. řady pokouší Richard Castle vyřešit zločin spáchaný na přelomu 30. a 40. let spojený s drahým náhrdelníkem. Jak? Při četbě deníku z tohoto období. Navíc si představuje jeho aktéry s tvářemi svých spolupracovníků i svou. Takže ještě v době, kdy spolu nechodili, jsou Richard a Kate za pár. A navíc v glamour stylu!

Opilí milenci

A půjdeme ještě hlouběji… Ve třetí řadě bylo to, že se dají Castle s Kate dohromady, stále pouhým snem některých fanoušků. Tvůrci už jim ale sem tam nějakou tu romantickou perličku nadhodili. Třeba jako první polibek Richarda a Kate v 13. epizodě.

Tehdy tihle dva hráli během sledování vraha opilé milence. A jak lépe odpoutat jeho pozornost než pořádným vášnivým polibkem? V závěru líbačky navíc Kate ještě zvládla zločince zneškodnit dobře mířeným kopem. Absolutně cool!

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý ve 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.