Užijte si africkou romantiku stejně jako Johanna

Představte si, že máte už svůj zažitý životní standard, vedete kliniku v Německu a vlastně se vám vůbec nechce na současném stavu něco měnit. A najednou už sedíte v letadle do Afriky dělat bůhvíco. Jak to může dopadnout, uvidíte v pondělí ve 20.15 na Primě v romantickém snímku.

Johanna odlétá do Afriky za svým těžce nemocným otcem, s nímž se velmi dlouho neviděla. Dr. Wilhelm Zarrman se totiž před lety rozhodl opustit teplé místo v zavedené německé klinice a udělat něco pro lidstvo. Osobně rozjel projekt nemocnice pro chudé domorodce v bohem zapomenuté části Jižní Afriky.

Sám si je jist, že jeho choroba postupuje a mnoho času mu už nezbývá, a proto kontaktuje svoji dceru Johannu s naléhavou prosbou, aby za ním do Afriky přijela. Jeho dcera je ale stejná jako on sám před mnoha lety – vytížená prací, kdy spolu se snoubencem Michaelem Kiollem vede v Německu kliniku. Nakonec se ale rozhodne otcovo přání vyplnit. Na cestě ji doprovází její snoubenec, který tuší, že ji chce otec přemluvit, aby v Africe zůstala a pokračovala v jeho práci. Právě tomu chce ale Michael zabránit.

Ještě než se Johanně podaří s ním setkat, otec umírá. Jeho pravá ruka, dobrodruh a pilot Thomas Marrach, je nicméně odhodlaný bránit místní nemocnici stůj co stůj. Třeba se nakonec rozhodne Johanna sama zůstat a nevýdělečnou kliniku převzít…

Na romantický snímek Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou se podívejte v pondělí ve 20.15 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.