Užijte si na PrimaPLAY vášnivý film o tanci!

V našem archivu PrimaPLAY narazíte i na takové libůstky, jako jsou romantické filmy. Na Prima love v pátek ve 20.15 dáváme snímek o tanečnících Let´s dance. Vy si ho hned po odvysílání v televizi můžete užít i on-line!

Let´s Dance 2 uvidíte v pátek ve 20.15 na Prima love, a pokud ho nestihněte, podívejte se na Prima PLAY, kde tento film můžete vidět po odvysílání v naší televizi.

Lets dance 2 navazuje na světový úspěch prvního dílu filmu o street tanečnících. Andie West žije po smrti své matky u její kamarádky Sarah v Baltimoru. Chytí se tam party street dance, která se dala dohromady na ulici a říká si 410. Skupina pilně trénuje, protože by chtěla vyhrát soutěž Streets.

Andii podmínečně vyloučí ze školy a Sarah se rozhodne, že ji pošle k její tetě do Texasu. Kamarádi z klubu však Andii doporučí, že by to měla zkusit na Marylandské umělecké škole. Andie jde na konkurz a je přijata...

Na škole se jí ujímá Robert Alexander III., zvaný Los, který studuje na osvětlovače. Andie se také setkává s Chasem Collinsem, kterého už potkala v klubu. Chase jí prozradí, že školu založili jeho rodiče a ředitelem je jeho bratr Blake, který tančil v londýnském Královském baletu. Blakeovi se sice Andiin taneční výraz nelíbí, ale nabídne jí, aby s ním trénovala...

Co vám nabídne PrimaPLAY o víkendu?

Kromě filmového trháku Let´s Dance 2 si na PrimaPLAY můžete přehrát i další díly reality show, které jste neviděli. Sledujete další ročník Amerika hledá talent? Tentokrát uvidíte další kola, kde se hledají ti nejlepší! Ameriká ma talent můžete na Prima love sledovat v sobotu a v neděli po obědě, přesněji ve 13.50. Pokud jste prošvihli předešlé díly, podívejte se na PrimaPLAY.

Příběhy jedné z nejluxusnějších prostitutek na Prima love, seriál Tajný deník call girl, můžete sledovat v sobotu ve 23.10 a v neděli ve 23.45. Belle totiž pokračuje ve svém budování osobního života, který je, co si budeme povídat, pro prostitutku tvrdý oříšek.

Kromě dílů Prostřeno! a dalších pravidelných pořadů, které sledujete na PrimaPLAY, můžete vidět i tyto pořady!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.