V Castle na zabití si zahraje James Brolin, manžel Barbry Streisand

Manžel Barbry Streisand a otec známého herce Joshe Brolina James Brolin si střihne epizodní roli v dnešním díle Castle na zabití. Dříve než se podíváte, jakou roli v dnešním díle ztvárnil, seznamte se s jeho kariérou. Udělal ji právě v televizi. Vy se něj mrkněte v úterý ve 21.20 na Prima love.

Fanoušek Jamese Deana

Malého Jamese v dětství zajímala spíš letadla, teprve jako teenager byl fascinován idolem 50. let Jamesem Deanem. Na univerzitě potkal herce Ryana O´Neala, který ho vzal na casting do herecké agentury. Pak už začal mít Brolin o svých dalších krocích jasno.

Těžké začátky

Šedesátky byly pro Jamese ve znamení účinkování v televizních inscenacích a malých rolí v hollywoodských filmech, poté, co podepsal smlouvu s 20th Century Fox. Až v roce 1967 přišla první výraznější úloha ve snímku The Cape Town Affair, film však neměl úspěch a Brolin dostal od studia padáka.

O rok dříve se také poprvé oženil a právě z tohoto manželství má syna Joshe a dceru Jess. V 70. letech se začalo blýskat na lepší časy. Získal větší prostor ve snímcích Kozoroh 1, Skyjacked či Gamble a Lombard, počátkem 80. let se objevil i v akční komedii Vysoké riziko.

Televizní úspěchy

O co skoupější je jeho kariéra na počty velkých filmových rolí, o to větší úspěch slavil v televizi. Brolin má na kontě šest nominací na Zlaté glóby, z čehož dvě za svůj výkon v seriálu Marcus Welby, M.D. proměnil. Nominace pak získal za účinkování v seriálu z 80. let Hotel a v novějším snímku Manželé Reaganovi, kde ztvárnil právě amerického prezidenta.

Tři manželství

Brolin byl třikrát ženatý, s první ženou Jane se rozvedl v polovině 80. let, další manželství trvalo mezi léty 1986 až 1995 a má z něj dceru Molly Elizabeth. Před patnácti lety uzavřel sňatek s herečkou, zpěvačkou a režisérkou Barbrou Streisand. Bydlí spolu v Malibu.

Další díl seriálu Castle na zabití sledujte dnes ve 21.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.