V Castlovi si zahraje popová hvězda hitu Call me maybe!

Krom toho, že je píšící detektiv nebo pátrající spisovatel Richard Castle sám hvězdou, ho občas do showzbyznysu dostane i jeho “civilnější povolání”. Pravda, v tomto případě nechodí zpravidla na večírky, ale na místo činu… Přesně jako v úterním dílu.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Kdo šel šéfovi po krku?

Až příliš tvrdě dopadl slavný producent populární show. Někdo ho totiž uškrtil jeho vlastní kravatou a bezvládné tělo vhodil do výtahové šachty. Podezřelých je přitom dost – hvězdy show byly v době, kdy se vražda odehrála, ve studiu. A oběť zemřela poblíž… Nezvládl svůj vztek Mickey Frans, účinkující v show, kterému hrozil vyhazov? Nebo stojí za vraždou úplně někdo jiný?

Dostala do klipu Toma Hankse

Než to zjistíte, mrkněte na hostující hvězdu aktuálního dílu. Zpěvačku z show a zřejmě i jednu z potenciálních vražedkyň si střihla kanadská popová hvězdička Carly Rae Jepsen. Ta se proslavila písní Call Me Maybe, kde svádí před garáží krasavce od sousedů a loni vydala své třetí album Emotion, na kterém mimo jiné spolupracovala i se skladatelkou a zpěvačkou Siou Furler.

A pávě z Emotion pochází píseň I Really Like You s cool videoklipem – hlavní roli v něm totiž nehraje nikdo jiný než Tom Hanks!

Další díl seriáu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.