V novém seriálu Záchranka San Francisco se objeví i Dexterova chůva

Prima love ve středu uvede nový seriál. O napětí nebude nouze. A pokud na středu nebudete mít žádné rande, nebojte. Sexy záchranáři a záchranářky vám večer stoprocentně vylepší..

Další seriál o záchranářích, říkáte si. Seriál o lidech v nebezpečí a o záchranném týmu, jehož členové se navzájem podporují, už bylo natočeno mnoho. Záchranka San Francisco je důkaz, že to jde dělat i invenčně.

V týmu plném obyčejných, ale různorodých hrdinů nechybí otec od rodiny, odhodlaná bojovnice, věčný rebel, který si myslí, že nemůže zemřít, ani válečná veteránka. Jsou to ti nejlepší z nejlepších a záchrana životů je pro ně každodenní realitou.

V San Francisku dojde každý den k více než dvěma stům výjezdům záchranné služby

Záchranku San Francisco vytvořil uznávaný producent a režisér Peter Berg, který bodoval s filmy Světla páteční noci, Království nebo Bitevní loď. Záchranka San Francisco se dočkala 18 výjimečně originálních epizod, které se vymykají z obvyklých schémat seriálů o doktorech, hasičích nebo policistech. Místo aby rozebírala následky, vtáhne vás hned od začátku do nebezpečí. Kamera jde za zraněnými jen těsně za vstup do nemocnice, ale hrdinné záchranáře sleduje přímo v akci. Děj se soustředí výhradně na ně. Díky tomu je o to napínavější a osobní problémy hlavních hrdinů jsou dramatičtější.

V seriálu se objeví i protřelá herečka Aimee Garcia (Marisa Benez), která září i v seriálech jako Dexter a Vegas.

Nenechte si ujít adrenalinovou zápletku v novém seriálu Záchranka San Francisco již ve středu od 23.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.