Víte, kdo je kdo v Dallasu? Podívejte se na rodinný strom Ewingů

Prima love bude každý den od 25. 4. v 16.20 dávat seriálový fenomén Dallas. Mýdlová opera, která se jako první dostala do hlavního vysílacího času a sledoval ji každý třetí Američan, v sobě totiž má silné příběhy rodinného klanu rodu Ewingů. Přiravili jsme pro vás rodinný strom jejich vztahů.

S trochou nadsázky můžeme říci, že za třináct let existence seriálu se z Dallasu díky propleteným vztahům stalo tak trochu Beverly Hills. Samozřejmě, vztahy se proměnovaly, ale Džejár svoje manipulace zvládal obstojně i v těchto vodách a Bobby našel lásku nejen u Pamely... Základní vztahy však zůstávají. Nemusíte být dostatečně všímaví, abyste pochopili, že klan Ewingových patří mezi bohaté rodiny. Vlastní naftařskou společnost Ewing Oil a žijí společně na ranči Southfork poblíž amerického Dallasu.

Jock Ewing a Miss Ellie

John Ross I 'Jock' Ewing, kterého si zahrál Jim Davis, je hlava rodiny Ewingových a zakladatel firmy Ewing Oil. Je drsný a nesmlouvavý. Firmu zakládal se svým společníkem a budoucím nepřítelem č. 1 Diggerem Barnesem. Jock Ewing má se svou manželkou Eleanor, nazývanou “Miss Ellie”, tři syny: Džejára, Garyho a Bobbyho. Už před začátkem seriálu Jock odešel z čela firmy a její řízení přenechal Džejárovi a Bobbymu. Miss Ellie je dědičkou celého mění Ewingů, což také mění situaci...

Džejár a Sue Ellen

John Ross II 'J.R.' Ewing (Larry Hagman) je fenoménem celého seriálu. Manipulativní a všeho schopný nejstarší syn Jocka a Ellie Ewingových, milovník žen a šéf rodinné firmy Ewing Oil. Jeho vztahy s Bobbym jsou velice napjaté kvůli manželce Bobbyho Pamele, která je dcerou Diggera Barnese. Džejár si vzal vysokou brunetu, bývalou Miss Texas Sue Ellen. A také s ní má velice vyhrocený vztah. Sue Ellen se manipulativnímu manželovi snaží uškodit i svými nevěrami a alkoholismem.

Bobby a Pamela

Celý seriál začíná vlastně tak, že Bobby si vezme krásnou černovlásku Pamelu. Pamela patří do klanu Barnesů, znepřáteleného rodu Ewingů. Připomíná vám to něco? Bobby a Pamela jsou Romeo a Julie jako vyšití. Pamela má problém otěhotnět a hlavně leží v žaludku Džejárovi. Bobby je naprostý opak Džejára, je to ten klasický správňák, kterého potřebuje každý seriál.

Cliff Barnes

Je bratr Pamely a zapřisáhlý nepřítel Ewingových. Sue Ellen je jasné, že Džejárovi se může nejvíce pomstít jediným způsobem: stane se Cliffovou milenkou.

Gary Ewing a Val Cooper

Gary je další syn Jocka. Je to černá ovce rodiny a v celém seriálu se objevil pouze ve dvou epizodách. Společně se svou manželkou mají blonďatou Lucy.

Lucy Ewing Cooper

Dcera Garyho Ewinga byla vychována svými prarodiči Jockem a Ellie. Lucy prochází rebelským obdobím a v seriálu uvidíte vývoj její postavy...

Ray Krebbs

Ray ve své kostkované košili funguje jako pravý předák na ranči Southfork, zároveň je to nemanželský syn Jocka Ewinga. Má úzký vztah s Lucy, jakoby byl její otec.

Dallas a jeho propletené vztahy uvidíte již ve čtvrtek 25. dubna od 16.20 na Prima love!

V čem byl Dallas první? Proč se stal fenoménem? Podívejte se zde.

Dallas je ve čtvrtek zpět. A nebojte se, není to sen!

Deset faktů o Dallasu, které jste nevěděli.

Padouchem měl být nejprve Bobby

V Dallasu se učil líbat i mladičký Brad Pitt!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.