Z nového traileru s Channingem Tatumem stříká sex!

Nádech a výdech, budete to potřebovat. Channing Tatum je zpět v plné síle a víc sexy než kdykoliv dřív. Světlo světa totiž uviděl trailer k filmu Magic Mike XXL. Na Primě jste mohli vidět první díl s českým názvem Bez kalhot.

Zatímco máme všichni plnou hlavu filmového ztvárnění 50 odstínů šedi, v létě se na nás řítí další filmová premiéra plná sexu. Sice rozhodně ne takového jako s panem Grayem, ale i tak to bude stát za to!

Film Bez kalhot před třemi lety způsobil totální senzaci. Příběh o striptérech, kteří umí používat nejen tělo, měl po celém světě obrovský úspěch. Channinga Tatuma jste mohli vidět v hlavní roli kluka, který se živí striptýzem proto, aby byl co nejblíže svému snu stát se designerém. Jenže i k tomuhle snu jsou potřeba hlavně peníze. A Channing si vydělává tělem, nutno podotknout, že mu to jde moc dobře.

A v létě se na nás řítí pokračování příběhu, který je takovou malou autobiografií samotného hollywoodského herce. Tu historku známe všechny, a až půjdete z kina, budete za ni děkovat bohu.

Podívejte se na nový trailer Magik Mike XXL, který přímo stříká mužstvím:-)

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.