Advertoriál

22. července 2024 12:00

Komerční sdělení

Proč investovat do kvalitní kožené bundy

Kožená bunda jen univerzální, módní a praktický kousek oblečení, který se vyplatí mít ve svém šatníku. Umožňuje vytvářet různé styly, a to jak pro ženy, tak pro muže. Koupě kožené bundy není levná záležitost, ale za tu cenu opravdu stojí, protože je to investice na roky. Jaké jsou přednosti a výhody kožené bundy?

Univerzální kousek do každého šatníku

Kožená bunda je možná drahá, ale vyplatí se do ní investovat, obzvlášť do kousku, který je odolný a funkční. Navíc kožená bunda nikdy nevyjde z módy, protože je nadčasová, univerzální a hodí se k různým stylům. Cena je závislá na kvalitě kůže, výrobci a značce. Skvěle se hodí ke kalhotám, džínům, sukni i šatům. Využijete ji jak do kina, tak k formálnějším příležitostem. Zkombinovat ji můžete s teniskami a svetrem v teplejších dnech. A na večer využijete koženou bundu s vysokými podpatky a večerními šaty. Velkou výhodou kožených bund je především pohodlí a komfort při používání, protože kůže perfektně sedí na postavě a materiál je měkký a nedráždí pokožku. Možná si myslíte, že kožená bunda typu křivák, už dávno vyšla z módy. To se ale pletete. Křivák stále patří k velmi oblíbeným a prodávaným módním kouskům. Všechny kožené bundy jsou vyráběny z pravé kůže, nejčastěji z kvalitní hovězí kůže, hladké skopovice nebo jehnětiny.

Jak je vidět, kožená bunda je vhodná téměř po celý rok, ale v případě, že prší, sněží nebo půjdete na přímé ostré slunce, nechte vaši oblíbenou koženou bundu raději doma. Pokud přeci jen v kožené bundě zmoknete, pověste ji ihned po příchodu domů na ramínko a nechte pořádně proschnout. Vyhněte se radiátoru a sluníčku, protože přímé teplo a světlo může kůži poškodit. Klasická pokojová teplota bude tou nejlepší cestou pro vaši zmoklou koženou bundu.

TIP! Kožené bundy najdete v různých barevných variantách, ale černá barva je bezpečnou volbou, kterou využijete při každé příležitosti a měla by být základem každého dámského, ale i pánského šatníku.

Pohodlí nošení kožené bundy

Kožená bunda z přírodní kůže umožňuje správné odvětrávání, díky kterému se méně potíte, a to je jeden z rozdílů lacinější a méně kvalitní koženkové bundy. Přírodní kůže dýchá, proto se pohodlně nosí i po dlouhou dobu. Kožená bunda je také šetrná k alergikům, protože nevyvolává žádnou alergickou reakci.

Jak pečovat o koženou bundu?

Aby si kožená bunda zachovala svou odolnost a estetiku je potřeba se o ni náležitě starat. „Doporučuji koženou bundu pravidelně impregnovat, čistit a skladovat na suchém a dobře větraném místě. Navíc kvalitní impregnace ochrání kůži i před vlhkostí,“ dodává pro redakci Femina, Pavel Sikora, zakladatel firmy Sikora, kožené zboží.

Kožené bundě nesvědčí voda a praní v pračce ani v rukách by ji mohlo uškodit. V případě, že se vám bunda zašpiní, použijte speciální čistící prostředky na ošetření kůže, jako jsou čistící gumy nebo tekuté přípravky.

Kožená bunda se vyplatí

Investice do kožené bundy je rozhodnutí, které přináší mnoho výhod. Nejenže dodává styl a eleganci, ale je také extrémně odolná a funkční. Vyberte si takový model, který bude splňovat vaše požadavky a rozpočet. Uvidíte, že si jeho přednosti při správné péči a zacházení, užijete po mnoho sezón.

Sdílejte článek
Štítky móda styl kůže bunda oděv umění a zábava umění, kultura, zábava a média produkty a služby ekonomika, obchod a finance spotřební zboží Pavel Sikora

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.