Prostřeno! Adam připraví zvěřinu, kterou sám ulovil!
Technik Adam (32) je adjunkt, kterého momentálně baví nejvíc myslivost. Není proto divu, že připraví zvěřinu, kterou sám ulovil. Nebudou v mase ještě broky?
Ženatý tatínek Adam ze Dvora Králové je muž mnoha zájmů. Na Pavla působí jako taktik, protože nemá rád vajíčka natvrdo a nemusí sladké a je toho jistě ještě víc... Prokazatelně mu ale chutná zvěřina, která je hned ve dvou chodech jeho středečního menu. Komu pro změnu zvěřina nevoní? Je to Nicole, ta není z Adamovy večeře nadšená. Ostatní ale ocení nevšední zvěřinové menu, zajímavý je i předkrm.
Myslivec
Adam se rozhodl podávat španělské tapas, slané drobnosti, které připraví ve třech variantách: se sušenou šunkou, houbami a chorizem. Výborná je jeho bažantí polévka, kterou nikdo zatím nezná a pro návštěvu je to opravdu příjemné překvapení. V polévce plavou pořádné domácí nudle a až na Nicole druhý chod hosty nadchne.
Adam se říznul
Pečené kančí maso je na zelenině a na pivě, k tomu Adam uvaří oblíbené šťouchané brambory s cibulkou a slaninou. Bohužel už nestihne dotáhnout k dokonalosti omáčku – vypečená šťáva z masa je spíš taková vodnatá a nepůsobí chutně. I ovocné muffiny s domácí zmrzlinou mají své mouchy, domácí zmrzlina ztuhla na kost, ale na to, že hostitel nepeče a sladké nevyhledává, je sladká tečka sice málo sladká, ale chuťově dobrá. Třetí hostitel se rozhodl pro osvědčenou zábavu, která soupeře spolehlivě rozesměje. Balonky s heliem jsou tutovka. Jen Pavel se svého balonku hned nedočká. Je to schválnost, nebo na to Adam prostě jen zapomněl?
Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17.50 a hlasujte!