Čekání a studené jídlo! Co ještě hosty v Prostřeno! u Gianfranca potká?
Mistr italské kuchyně se narodil a vyrůstal na Sardinii, která se neomylně podepsala na jeho vášnivém vztahu k jídlu.
REPRÍZA Ve čtvrtek pozve své konkurenty do vlastní restaurace Gianfranco Coizza. A bude se snažit představit speciality ze Sardinie. Jak ale pochodí?
Podívejte se, jak budou hosté čekat:
Jako hlavní chod nabídne tresku po katalánsku, čímž neoslní. A hned ze dvou důvodů. Hosté musejí na jídlo dlouho čekat a navíc je studené. Což vadí Zdeňkovi Pohlreichovi, který je přesvědčený o tom, že hlavní chod má být teplý.
Podívejte se, jak budou hosté komentovat teplotu jídla:
Zdeněk se do Gianfranca pořádně obuje. Hledá totiž, na čem by sebral body. Za čekání? Nebo za jiný gastro prohřešek?
Podívejte se, jak hostům chutná dezert:
Jako dezert dostanou profíci u stolu tiramisu na sardinský způsob. Zdeňkovi to nevadí, jen se optá, jestli tiramisu není náhodou z pomazánkového másla. A slovy dalších účastníků Prostřeno! potvrdí, že dezert byl dobrý, ne moc sladký. Což považuje za velmi častý komentář v pořadu Prostřeno. Přitom ale ví, že právě tiramisu má dodat energii. Jako dobrota pro muže, kteří se vracejí z vykřičeného domu – jak praví pověst.
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 na Primě.
SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE